[/caption] " /> Årets Miljöhjältar 2012 | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Årets Miljöhjältar 2012

2010 fick Älvräddarnas ordförande Christer Borg motta ett diplom från HM Konungen som bevis på utmärkelsen Årets miljöhjälte.

Känner du någon som engagerar sig extra mycket för miljön och inspirerar andra att leva lite grönare? Är du kanske rentav själv en sådan person? Då behöver WWF din hjälp. De utser nämligen Årets miljöhjältar 2012 tillsammans med livsstilssajten Minplanet. Det är tredje året i rad som utmärkelsen delas ut.
– Vi på WWF vet att det finns massor med miljöhjältar där ute som kan vara en inspirationskälla för andra. Genom att lyfta fram dem kan vi visa att det faktiskt är möjligt att agera för en mer hållbar värld i den egna närmiljön. Men vi är beroende av allmänhetens tips för att hitta dessa hjältar, säger Barbara Evaeus, klimatkommunikatör på WWF.
Skicka in din nominering senast den 3 september, via www.minplanet.se. Där hittar du också kriterierna för en Miljöhjälte. De tio bästa förslagen lyfts fram på Minplanet så att allmänheten kan rösta fram en vinnare. Ytterligare en vinnare bland de tio utses av en jury bestående av representanter från WWF, Minplanet och våra samarbetspartners Trygg-Hansa och Kalmar kommun.
Läs mer och nominera här.

Relaterad nyhet från din region
Du kanske även gillar detta