[/caption] " /> Asp ger gratis bete | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Asp ger gratis bete

Olof Terner kan se fram emot ett gratis bete från Abu. Han fångade en asp och anmälde den till Recordfisken.

Olof Terner från Uppsala provade fiskelyckan i Mälaren. Redan första kastet högg en riktigt stor asp som kvalar in på guldnivå i Recordfisken. Som alla andra anmälare får Olof ett gratis bete och diplom vid godkännande.
Det lönar sig ofta att gå upp tidigt när man ska fiska. Olof Terner och hans fiskekompisar hade övernattat vid sjön för att vara startklara vid första gryningsljuset. Efter att ha avverkat några heta platser kom de överens om att testa en plats de blivit tipsade om. Väl framme behövde de inte vänta länge på första hugget.
– Ett fåtal meter ifrån båten och just under ytan högg något stort och sliverfärgat, berättar Olof.
En asp dryga sex kilo hade tagit hans vobbler. Det dröjde inte länge innan den låg i hovgarnet och nu anmäls fisken till Recordfisken. Som belöning får Olof ett gratis bete från Abu och ett PDF-diplom per e-post.
Läs mer om Recordfisken.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta