[/caption] " /> Auktion för fiskevård | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Auktion i Göteborg

Varför inte ropa in lite fiskeprylar på lördag?

Lördag den 23 mars arrangerar Säfveåns Flugfiskesällskaps en auktion till förmån för fiskevård. Auktionsutroparen svingar klubban från klockan nio i Gamlestadens Medborgarhus, Göteborg.
Nu på lördag har du chansen att ropa in fiskeprylar i massor. Är du påläst och har lite tur, så kan du lägga vantarna på ett och annat samlarobjekt. Säfveåns Flugfiskesällskap har arrangerat auktionen i 27 år och 2013 blir inget undantag. Som vanligt går intäkterna till fiskevård. För rer information, auktionskatalog och bilder på en del objekt – klicka här.

Relaterad nyhet från din region
24 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta