Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige Fiskejournalen
Avbön – med ett flin

Jämtkraft gör avbön för sin hårt kritiserade reklamfilm med forspaddlaren – men det sker nog med ett flin. Reklamkampanjen är ju genomförd och avslutad.
Sedan Fiskejournalen uppmärksammade Jämtkrafts lögnaktiga reklamfilm om forspaddlaren har en hel del vatten hunnit rinna genom turbinerna. Efter anmälan från Älvräddarna har Konsumentombudsmannen kommit fram till att filmen var vilseledande och otillbörlig, att den striden mot vissa regler för miljöreklam samt god marknadsföringssed.
Jo, så är det nog, skriver Jämtkraft och meddelar att företaget accepterar KO:s beslut och vidtar rättelser i enlighet med detta.
Eftersom reklamkampanjen är genomförd, avslutad och förmodligen har lyckats lura en hel del människor var nog den skrivelsen inte så svår att avfatta…
Svenne Andersson

Nä, det går inte att paddla i Jämtkrafts utbyggda forsar. Det erkänner elbolaget nu – efter kritik från Konsumentombudsmannen.

Nä, det går inte att paddla i Jämtkrafts utbyggda forsar. Det erkänner elbolaget nu – efter kritik från Konsumentombudsmannen.

Relaterad nyhet från din region
7 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta