Det är måhända ingen slump att Älvräddarna krokar arm med fler aktörer, men anledning av att den nationella planen för vattenkraften träder i kraft. Fiskemässan Bait Bash har nu nappat på ett samarbete. " /> Bait Bash har krokat arm med Älvräddarna | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

1 år sedan Sverige Anders Lundin
Baitbash 2019 blev en lyckad tillställning, och under mässan 2020 finns även Älvräddarna med som arrangör. Foto: Andre Fridberg
Bait Bash har krokat arm med Älvräddarna

Det är måhända ingen slump att Älvräddarna krokar arm med fler aktörer, men anledning av att den nationella planen för vattenkraften träder i kraft. Fiskemässan Bait Bash har nu nappat på ett samarbete.

Christer Borg och Pontus Wallin.

Älvräddarna kommer nämligen att finnas med som en samarbetspartner vid den populära mässan Bait Bash, som arrangeras i Karlstad 25–26 januari.

– Under åren som vi genomfört eventet har vi på olika sätt försökt att involvera miljöperspektivet. Tack vare samarbetet med Älvräddarna kan vi nu äntligen göra det på ett ordnat sätt, säger Pontus Wallin i arrangörsstaben.

Samarbetet presenteras i närmare detalj på Älvräddarnas hemsida, och deras generalsekreterare Christer Borg blev glad när de fick en förfrågan om samarbete, för det var Bait Bash som tog initiativet.

– Det här ger oss en unik möjlighet att visa upp organisationen i allmänhet och det viktiga arbetet med fria vattendrag i synnerhet, säger han på hemsidan.

Mässan Bait Bash beskrivs som en hyllning till hantverket, betesbyggeri, beten, flugbindning med mera, och Älvräddarna kommer att ansvara för arbetet från scenen som traditionellt innehåller olika former av framträdanden. Programmet är under finjustering och kommer att släppas inom kort.

– Lite skönt är det också att få ge våra besökare möjligheten att gå med i Älvräddarna, säger Pontus Wallin. Går jag till mig själv så behöver jag just sånt för att vissa saker ska ske. Nu får vi chansen att ge en liten knuff som förhoppningsvis får alla besökare att ta tag i sitt stöd till Älvräddarna.

Läs även om Sportfiskemässan:

https://www.fiskejournalen.se/planen-for-sportfiskemassan-spana-in-och-kop-biljett/

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Den digitala försäljningen av fiskekort ökar. Foto: Natsuki
Sportfiskarna växlar upp försäljningen av fiskekort

Sportfiskarna hoppas kunna bli en ännu större aktör inom digitala fiskekort. De har nu lanserat en helt ny version av Fiskekort.se. som ska vara både snabbare och enklare.

– Det känns väldigt bra att vi nu äntligen har en modern webbplats att erbjuda för köp och sälj av fiskekort. Detta är en viktig pusselbit i vårt centrala arbete med att tillgängliggöra fisket i Sverige, säger Sten Frohm, generalsekreterare på Sportfiskarna i ett pressmeddelande.

Ambitionen är enligt Sportfiskarna själva att komma närmare fiskeområdena och bli mycket bättre på kommunikation och support till alla som väljer att sälja sina fiskekort via Fiskekort.se. Webbplatsen sägs vara genomarbetad från grunden för att motsvara dagens krav och förväntningar på en e-handelsplats för fiskekort. Mycket tid och kraft har lagts på att fiskekortsköparen skall få en så bra och smidig upplevelse som möjligt.

Mer information kan du läsa här på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta