Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige Mathias Arnham
Fisk för de minsta

Småbarnspappan och mete-experten John B Eriksson vill prägla sina döttrar så tidigt som möjligt. Genom att ge dem DUNS barnkläder med färgglada fiskemönster i julklapp, hoppas John att barnen kommer att associera fiskar med något positivt.

Kläderna är gjorda i 100 procent ekologisk bomull. I sortimentet finns barnmössa, t-shirt, ärmlös klänning samt en body för de allra minsta. Bodyn är försedd med nickelfria knappar i grenen.

Cirkapris:               från 100:-

Mer info:                www.hildur.se

Barnkläder


Relaterad nyhet från din region
7 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Plötsligt dyker det upp en utter istället för en gädda i hålet. Foto: Privat
Chocken i hålet – plötsligt dyker en utter upp

Han hoppades på storgäddan – men fick i stället drilla en livs levande utter. Anton Molin kommer aldrig att glömma det som utspelade sig under den senaste fisketuren.

Händelsen utspelade sig på ett fiskevatten i Gävle kommun, dit uppenbarligen både fyrfota och tvåbenta fiskare sökt sig. Anton och hans sällskap fick några gäddor på ismete, innan händelsen med uttern utspelade sig.
I tron om att det var en större gädda som slukat mörten så började Anton drilla den mot hålet, där han dock fick en rejäl överraskning.
– Fisket var ju riktat på gädda, så man blev ganska paff, berättar Anton för Fiskejournalen.

Väl uppe i hålet så visade uttern tänderna, och mycket mer hann inte hända innan den lossnade och försvann ned mot djupet igen. Nu håller Anton tummarna för att den ändå klarade sig oskadd och att en eventuell krok rostar bort och lossnar av sig själv.
– Den såg väldigt pigg ut, vittnar Anton om som dessutom fångade ögonblicket på film.

Vi på Fiskejournalen gör som Anton – vi håller tummarna för att den fridlysta uttern klarade sig utan skador.
Här nedan hittar du filmklippet:

Foto: Anton Molin

Du kanske även gillar detta