Hela redaktionen önskar er ett gott nytt fiskeår och en härlig läsning av årets första Fiskejournal![/caption] " /> Bästa mellandagsnöjet finns nu i butik | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Bästa mellandagsnöjet finns nu i butik

Idag landar Fiskejournalens första nummer år 2015 i butikshyllorna. Ett ovanligt bra nummer om vi får säga det själva.

Hela redaktionen önskar er ett gott nytt fiskeår och en härlig läsning av årets första Fiskejournal!


Hela redaktionen önskar er ett gott nytt fiskeår och en härlig läsning av årets första Fiskejournal!


På omslaget ståtar Markoolio med en fin röding och inne i tidningen presenterar vi de 54 bästa vattnen för öring, lax, harr och röding. Dessutom en intervju med Markoolio.
Svartzonker ber om hjälp att designa ett nytt McMy tailbete. Och vad kan väl vara lämpligare än att ägna jullovet åt än färgsättning av ett gäddbete? Dessutom kan man vinna fina priser från ABU. Är du inte en gäddmänniska finns en annan tävling för dig, nämligen den där du kan vinna en premiärhelg i Mörrum.
Tips för vinterregnbåge, gäddjakt i Sibirien, trolling med betesfisk, spinnmete samt havsfiske på Irland är bara några av de reportage du möter i det nya numret. Välkommen till ett nytt år och ett nytt nummer av Fiskejournalen.

Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta