Hela redaktionen önskar er ett gott nytt fiskeår och en härlig läsning av årets första Fiskejournal![/caption] " /> Bästa mellandagsnöjet finns nu i butik | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Bästa mellandagsnöjet finns nu i butik

Idag landar Fiskejournalens första nummer år 2015 i butikshyllorna. Ett ovanligt bra nummer om vi får säga det själva.

Hela redaktionen önskar er ett gott nytt fiskeår och en härlig läsning av årets första Fiskejournal!


Hela redaktionen önskar er ett gott nytt fiskeår och en härlig läsning av årets första Fiskejournal!


På omslaget ståtar Markoolio med en fin röding och inne i tidningen presenterar vi de 54 bästa vattnen för öring, lax, harr och röding. Dessutom en intervju med Markoolio.
Svartzonker ber om hjälp att designa ett nytt McMy tailbete. Och vad kan väl vara lämpligare än att ägna jullovet åt än färgsättning av ett gäddbete? Dessutom kan man vinna fina priser från ABU. Är du inte en gäddmänniska finns en annan tävling för dig, nämligen den där du kan vinna en premiärhelg i Mörrum.
Tips för vinterregnbåge, gäddjakt i Sibirien, trolling med betesfisk, spinnmete samt havsfiske på Irland är bara några av de reportage du möter i det nya numret. Välkommen till ett nytt år och ett nytt nummer av Fiskejournalen.

Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta