Just nu:
Annons

Nyheter

4 veckor sedan Sverige Anders Lundin
Den digitala Båtveckan har kastat loss. Foto: Stephen Momot
Båtmässan är igång – surfa in och se senaste nytt

Sportfisket och båtlivet kommer att lägga i ännu högre digitala växlar denna säsong. Vi vill påminna om att den digitala Båtveckan nu har startat, med ett digert utbud för nya och gamla entusiaster.

Västkustens Båtvecka startade redan i fredags, och det finns en hel del matnyttigt i kalendern för båtburna sportfiskare. I mångt och mycket handlar det om digitala båtvisningar, men det går även att boka in privata båtvisningar på ett flertal platser.

En punkt som berör en större publik äger rum på tisdagen, då framtidens fritidsbåtar tillägnas tre digitala timmar. Det blir ett tre program om den snabba utveckling som sker inom design och produktion, samt lite spaning om hur fritidsbåtarna kommer att se ut i morgon och om ett antal år.

Här hittar du hela programmet för den digitala Båtveckan.

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Andreas Hagström tar över rodret på Beason båtar efter Peter Hedqvist. Foto: Privat
Fiskeprofil blir ny kapten på klassiskt båtföretag

Båtbranschen rider på en framgångsvåg, och både nya och gamla aktörer tar utvecklingen framåt. Nu står det klart att klassiska Beason Båtar får en ny ägare, nämligen i form av Andreas Hagström från Mariestad.

Andreas tar över efter Peter Hedqvist, som styrt skutan på Beason Båtar sedan 2006. Han kommer dock att vara kvar inom företaget, både med att bygga båtar och ta fram nya båtmodeller tillsammans med Andreas.
– Inom kort kommer vi presentera en modell som fyller ett hålrum i det nordiska sportfisket, meddelar Andreas Hagström.

Det ska tilläggas att Andreas Hagström, som är ett välkänt namn inom trollingkretsar, sedan tidigare driver Mariestads Marina. Enligt dem själva är intresset för välbyggda sportfiskebåtar som tål det nordiska klimatet stort, att och Beason är många sportfiskares ”drömbåt”.

Du kanske även gillar detta