" /> Båttjuv filmad av polis | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

3 år sedan Sverige Hans Hällman
Helikopterperspektiv. En tjuv gav sig iväg med båt och trailer och polisens helikopter kunde snabbt ta upp jakten. Bild: Polisen
Båttjuv filmad av polis

Tack vare en spårsändare kunde en båtägare i Västsverige upptäcka en pågående stöld. Polisens helikopter kom till undsättning och tjuven kunde gripas.

Vintern är kanske lågsäsong för de flesta båtägare, men många tjuvar är desto mer aktiva. Polisen varnar för att stöldligor härjar och på polisens Facebook kan man se hur en tjuv tas på bar gärning efter en helikopterjakt i Göteborg.
Incidenten slutade på en parkeringsplats i Ale och tjuven, som inte verkade ha upptäckt polisens helikopter, kunde gripas utan större dramatik.

[socializer-facebookembed href=”https://www.facebook.com/Polisen.vast.batsamverkan/videos/1617104455036905/”]

 

Här kan du få tips på hur du minskar risken att bli bestulen.

Hans Hällman

Relaterad nyhet från din region
1 timme sedan Sverige Anders Lundin
Den digitala försäljningen av fiskekort ökar. Foto: Natsuki
Sportfiskarna växlar upp försäljningen av fiskekort

Sportfiskarna hoppas kunna bli en ännu större aktör inom digitala fiskekort. De har nu lanserat en helt ny version av Fiskekort.se. som ska vara både snabbare och enklare.

– Det känns väldigt bra att vi nu äntligen har en modern webbplats att erbjuda för köp och sälj av fiskekort. Detta är en viktig pusselbit i vårt centrala arbete med att tillgängliggöra fisket i Sverige, säger Sten Frohm, generalsekreterare på Sportfiskarna i ett pressmeddelande.

Ambitionen är enligt Sportfiskarna själva att komma närmare fiskeområdena och bli mycket bättre på kommunikation och support till alla som väljer att sälja sina fiskekort via Fiskekort.se. Webbplatsen sägs vara genomarbetad från grunden för att motsvara dagens krav och förväntningar på en e-handelsplats för fiskekort. Mycket tid och kraft har lagts på att fiskekortsköparen skall få en så bra och smidig upplevelse som möjligt.

Mer information kan du läsa här på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta