Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige Mathias Arnham
Små saker för stora fiskar

Från Big Fish Tackle kommer tre små nyheter. Den första är ”Stay-Lok”, en av marknadens säkraste beteshakar. Stor ögla medför dessutom extra stor rörelsefrihet för betet vid inspinning. Fyra storlekar. 4-6-pack.

Cirka pris:                      49 kr

Den andra nyheten är ”Fastach Clip” en enkel, genialisk och säker lite pryl. Du snurrar fast betet med en rörelse – och så sitter det på plats i beteshaken. Fem storlekar. 5-6-pack.

Cirkapris:                      45 kr

Till sist, Big Fish Tackles kullagerlekande med dubbel rotation – både ytter- och innerhölje roterar. Snurrar extremt lätt. Rostfria. Två storlekar. 2-pack.

Finns också med tournament-hake, alternativt crosslock.

Cirkapris:                      59 kr

Mer info:                       www.cwcab.com

Big Fish Tackle

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta