Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Black Weeds bonusband på Fiskekryssningen
Bonus för alla musikälskare - förbandet till Weeping Willows blir Stevie K´s Black Weeds.

Bonus för alla musikälskare – förbandet till Weeping Willows blir Stevie K´s Black Weeds. Robert, Boba, Jackie, Stevie och Martin.

En samling rockrävar överraskar på fredagskvällen när Black Weeds blir förband till Weeping Willows. Black Weeds kommer att spela klassisk gitarrock som Stones, Faces och Black Crows. Men det blir också deras egna låtar. Håll i er, för i detta band finns några av Sveriges mest talangfulla rockmusiker!
Stevie Klasson´s Black Weeds är ett relativt nybildat band bestående av några av Sveriges främsta och mest framgångsrika rockmusiker. Bandets ledare, Stevie Klasson själv, spelade under 90-talet med glamrockslegenden Johnny Thunder. I bandet ingår även två av Hellacopters erfarna rockstjärnor, som nu längtar efter att rocka loss igen efter att ha spelat i lugnare konstellationer under några år. Det är Anders Boba Lindström och Robert Eriksson. Med i bandet finns även Stefan Björk som spelar i Wilmer X och Diamond Dogs.
Denna explosiva och exklusiva samling av musiker kommer inleda en härlig musikkväll i rock- och bluesanda. Strax efter midnatt  tar Weeping Willows över scenen med sin vemodiga och pampiga musik.
Hela konserten är till förmån för projektet Ge-fan-i-våra-vatten som samlar in pengar till miljövård i Sportfiskarnas regi.

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
SportfiskeSverige Online 2021 ska innehålla både livefiske och digital shopping om den blir av.
Freewater kastar loss mot digital sportfiskemässa

Sportfiskemässan blev som bekant inställd med anledning av pandemin – men nu planeras det i stället en digital variant i annan regi. Det är Freewater Pictures som hoppas ro i land en satsning samma datum 19–21 mars, under namnet SportfiskeSverige Online 2021.

Det är Oskar Stenberg och det övriga gänget i Freewater Pictures som vill samla branschen i digital form, nu när den fysiska mässan inte blir av. Sista spiken är inte inslagen ännu, men förhoppningsvis kan de ge grönt ljus inom kort.
– Vi har arrangerat ett flertal digitala mässor som blivit lyckade, och vi har ett koncept som vi tror kommer fungera i större skala också, berättar Oskar för Fiskejournalen.

De hoppas på ett 50-tal utställare och 30 betesbyggare, och själva basen för sändningen kommer att vara vid en marina där det finns öppet vatten, med livefiske och demonstrationer av både båtar och utrustning. Det kommer att ske under så säkra former som möjligt, och det är därmed inte öppet för allmänheten att komma just dit.
– Vi måste ha höga mål, men vi har testat oss fram med flera olika databaser och system som vi vet fungerar. Det mässor vi haft hittills har gett väldigt bra försäljning för utställarna.

Just nu raggar Freewater Pictures fler utställare och intressenter, och förhoppningen är att även Sportfiskemässan ska haka på så småningom.
–  Jag tror faktiskt att de fysiska mässorna kommer ett ha en parallell digital variant i framtiden. Det är på tiden att sportfisket digitaliseras, och jag hoppas folk känner att vi gör en bra sak för branschen, hälsar Oskar Stenberg.

Du kanske även gillar detta