Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Mathias Arnham
Black Weeds bonusband på Fiskekryssningen
Bonus för alla musikälskare - förbandet till Weeping Willows blir Stevie K´s Black Weeds.

Bonus för alla musikälskare – förbandet till Weeping Willows blir Stevie K´s Black Weeds. Robert, Boba, Jackie, Stevie och Martin.

En samling rockrävar överraskar på fredagskvällen när Black Weeds blir förband till Weeping Willows. Black Weeds kommer att spela klassisk gitarrock som Stones, Faces och Black Crows. Men det blir också deras egna låtar. Håll i er, för i detta band finns några av Sveriges mest talangfulla rockmusiker!
Stevie Klasson´s Black Weeds är ett relativt nybildat band bestående av några av Sveriges främsta och mest framgångsrika rockmusiker. Bandets ledare, Stevie Klasson själv, spelade under 90-talet med glamrockslegenden Johnny Thunder. I bandet ingår även två av Hellacopters erfarna rockstjärnor, som nu längtar efter att rocka loss igen efter att ha spelat i lugnare konstellationer under några år. Det är Anders Boba Lindström och Robert Eriksson. Med i bandet finns även Stefan Björk som spelar i Wilmer X och Diamond Dogs.
Denna explosiva och exklusiva samling av musiker kommer inleda en härlig musikkväll i rock- och bluesanda. Strax efter midnatt  tar Weeping Willows över scenen med sin vemodiga och pampiga musik.
Hela konserten är till förmån för projektet Ge-fan-i-våra-vatten som samlar in pengar till miljövård i Sportfiskarnas regi.

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Nej, det blir inget stopp för nya karpvatten. Foto: Marco Eichnar
Jubel bland sportfiskare – karpstopp dras tillbaka

Onsdagen var en segerns dag för svenska karpfiskare. Havs- och Vattenmyndigheten drar nämligen tillbaka sitt kritiserade förslag om att helt förbjuda utplantering av karp i nya vattenområden.

Fiskejournalen skrev för en tid sedan om den kraftiga kritiken mot Havs- och Vattenmyndigheten förslag, och nu har alltså sportfiskarna fått det glädjande beskedet att myndighetens ändrat sig.
– Det är glädjande att se att det faktiskt är möjligt att argumentera sakligt och få ett annat utfall. Nu kan man fortsatt utveckla sportfisket efter karp i landet under kontrollerade former, precis som vi hoppats, säger Svenska Karpklubbens ordförande Jon Sköld till Fiskejournalen.

De nya föreskrifterna som nu fastsatts innebär istället att det fortsättningsvis blir individuell prövning av ansökan hos respektive länsstyrelse som innan, vilket är exakt det som Svenska Karpklubben pekat på i sitt remissvar.
”På så vis kan vi fortsatt ha en god och kontrollerad möjlighet att skapa nya sportfiskevatten för Karp i Sverige och detta kan inte ses som annat än en viktig seger för alla som engagerar sig för karpfisket i vårt land”, skriver klubben på sin hemsida.
Här kan du läsa mer!

Du kanske även gillar detta