[/caption] " /> Blogg om beten | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Blogg om beten

Visste du att en 130 centimeter lång gädda fångats i Mälaren på en Swim Whizz? (Foto: Douglas Ekblom-Godeau)

Fiskejournalens redaktion har fått förstärkning. Douglas Ekblom-Godeau går Sportfisketurism och vattenbruk på Sävenfors Vattnebruksgymnasium i Hällefors. Han praktiserar nu på Fiskejournalens redaktion – och bloggar om klassiska beten.
Gillar du beten, dess historia och hur bra de är på att fånga fisk? Då ska du titta in på Redaktionsbloggen. Där botaniserar vår praktikant Douglas Ekblom-Godeau bland klassiker som Swim Whizz och Hi-Lo.
Håll utkik på bloggen, kanske dyker ditt favoritbete upp.
Klicka här för att komma till Redaktionsbloggen.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta