[/caption] " /> Bo Hall till Kenya | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Bo Hall till Kenya

Med en 45-kilos giant trevally i båten har man händerna fulla. Fisken fångades under Bo Halls senaste resa till Kenya. (Foto: Bo Hall)

I februari åker Fiskejournalens medarbetare Bo Hall till Kenya. Uppdraget? Att hårdtesta vattnet utanför Lamu i Kenya, där simmar ruskigt stora giant trevally. Chansen finns att fånga fiskar på 60-80 kg. Sugen på att åka med?
Förutom att fiska giant trevally så tror sig Bo Hall att segelfisk, dorado, kingfish och marlin får räkna med att bli jagade av honom och övriga resesällskapet.
Vill du anta utmaningen?
Det finns det tre platser kvar i mitten på februari, hälsar Bo som arrangerar resan.
Maila på adressen havsfiske@havsfiske.net om du är intresserad och vill ha mer information.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
1 timme sedan Sverige Anders Lundin
Försvarsmakten meddelar att de kommer att öka sin närvaro i skärgården.
Här ska sportfiskare se upp för militären!

Det är många som ska samsas om utrymmet i skärgården. Försvarsmakten meddelar nu att de kommer att öka sin närvaro i både Stockholms skärgård och områden utanför Göteborg, där det finns anledning för sportfiskare att hålla sig undan.

Enligt försvarmakten är orsaken till deras ökade närvaro att nya värnpliktiga behöver utbildas samt det ”försämrade” världsläget. Enligt försvarsmakten kan det faktiskt få motsatt effekt bland allmänheten att de ökar sin närvaro, alltså att ännu fler båtar åker ut.
– Det finns en okunskap och fritidsbåtar kommer för nära för att ta selfies, säger Rebecca Landberg, kapten i marinen, till SVT.

Här är områdena som gäller:
* Stockholms södra skärgård, främst Hårsfjärden, Mysingen och nordvart mot Dalarö, Långbälingssund, Järnholmssund och Gåsstensfjärden.
Stockholms mellersta skärgård, norr och syd om Björkö Kroksö, området runt Korsö, Träsköfjärden och området runt Lådna Låren.
Stockholms norra skärgård, området runt Söderarm.
Gryts och Valdemarsviks skärgård.
Karlskronas yttre redd.
*Göteborgs skärgård, främst mellan Björkö och Tistlarna.

Du kanske även gillar detta