[/caption] " /> Boka höstens hetaste event | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Boka höstens hetaste event

Ska du besöka Sportfiskemässan? Passa på att boka in höstens hetaste händelse – Fiskekryssningen.

Alla Sportfiskemässans besökare kan under lördagen boka sig på höstens hetaste event – Fiskekryssningen. Den som bokar på plats har dessutom chansen att vinna en uppgradering till lyxsviten på båten.
Fiskekryssningen äger rum 8-9 november. Det är ett helt kryssningsfartyg fyllt av fiskeunderhållning, föredrag, workshops och en höstmässa där man kan spana in 2014 års hetaste fiskeprylar. Fiskejournalen och Sportfiskarna har hyrt nöjesfärjan Galaxy för detta ändamål och det kommer bli en kombination av sportfiske, nöje och kunskap som sällan skådats. Mängder av fiskekändisar kommer att finnas ombord och på föredragslistan står bland annat Martin Falklind, Jean Jältsten och Gunnar Westrin. I pianobaren kommer Johan Broman att spela blues och det finns planer på att några av de fiskeintresserade artisterna från Ge-fan-i-våra-vatten-projektet ska spela under kvällen. 50 kronor av kryssningsbiljetten går till fiskevård.
Under lördagen på Sportfiskemässan kan ni boka er i Fiskejournalens monter vid scenen. Då är bokningsfolk från Silja-Tallink på plats. Alla som bokar sina platser under lördagen har chansen att vinna en uppgradering för två personer, som då hamnar i färjans fetaste svit där bubblet ligger på kylning.
Annars kan man också boka på www.fiskekryssningen.se
Läs tidigare notiser om Sportfiskemässan i Jönköping.
Sportfiskemässan håller på den 5-7 april, på Elmia i Jönköping. Fiskejournalen håller till vid stora scenen som vanligt.
Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Hanna Nordstrand med en bjässe från Grycksbo. Foto: Privat
Tusentals vill fiska i Grycksbo – stugor efterlyses

Sportfisket upplever en sällan skådad boom. Ett av områdena som invaderas av gäster från när och fjärran är Grycksbo utanför Falun. Det fattas i själva verket boenden för att kunna ta emot alla gäster.

Det är Grycksbo fiskeklubbs ordförande Hanna Nordström som uppmanar stugägare att höra av sig till dem. Grycksbo fiskeklubbs egen stuga vid Svarttjärn är exempelvis uppbokad varje helg hela säsongen ut.
– Vi vill ju såklart hjälpa dem att kunna vara här och fiska, säger ordförande Hanna Nordstrand till Dalarnas Tidningar.

Hon berättar också att Stensjön och dess närliggande sjöar besöktes av över 15 000 fiskare förra sommaren.
– Det är jätteroligt. Folks sug efter stora fiskar är stort och här i Stensjön finns till exempel grova fiskar som regnbågen och rödingen utplanterade, förklarar Hanna.
För Fiskejournalen berättar också Hanna att klubben satsar på att göra fisket ännu mer tillgängligt.
– Vi bygger ut handikappanpassade platser i våra vatten, tre av dem är redan klara, hälsar hon.

Här på klubbens hemsida hittar ni mer information!

 

Du kanske även gillar detta