Som författare gäller det att ha bra tajming med sina boksläpp. Carl-Johan Månsson prickar rätt i det avseendet, eftersom han ger ut sin bok ” Att meta är att leva” parallellt med Meteträffen och Svenska Sportfiskemässan. " /> Boken som ska inspirera: Att meta är att leva | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

1 år sedan Sverige Anders Lundin
Nu är den klar – boken "Att meta är att leva".
Boken som ska inspirera: Att meta är att leva

Som författare gäller det att ha bra tajming med sina boksläpp. Carl-Johan Månsson prickar rätt i det avseendet, eftersom han ger ut sin bok ” Att meta är att leva” parallellt med Meteträffen och Svenska Sportfiskemässan.

Denna helg 7–8 mars samlas många av landets vassaste metare i Knislinge, där det blir premiär för Svenska Meteträffen. Om två veckor är det dessutom dags för den stora Sportfiskemässan i Stockholm. Fiskejournalen har tidigare berättat om Bo Hall, som släpper Ekolodsboken 2, och nu meddelar även Carl-Johan Månsson att hans bok ”Att meta är att leva” är klar för beskådning. Förhoppningen är att den ska inspirera fler till att meta, oavsett om metet bedrivs med ett gammalt bambuspö eller med ett toppmodernt feederspö.

Så här beskriver han själv sitt verk:

”Jag påstår att boken är ganska ovanlig, det finns inte så många liknande böcker i Sverige. Vem är målgruppen? De som läst boken säger att den kan tilltala många grupper, både nybörjare och specialister. Några har sagt att kvinnor kan roas av boken då den handlar mer om känslor kring att meta än specialtackel och vikter på fiskar (även om detta utlovas också…)”.

Mer info hittar ni här på författarens hemsida!

Läs även om Meteträffen:

https://www.fiskejournalen.se/metetraffen-en-fartfylld-forfest-till-sportfiskemassan/

 

Relaterad nyhet från din region
15 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta