[/caption] " /> Bonusgädda in i 100-klubben | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Bonusgädda in i 100-klubben

Fiskejournalen säger grattis till Maria Johansson från Jönköping, 100-klubbens senaste medlem.

Maria Johansson ismetade gös när en gädda hann först till den metade mörten. Fisken mättes till 101 centimeter och släpptes efter fotografering tillbaks.
– Den metade mörten var egentligen avsedd för en gös, men när en gädda av denna storleken hugger så är nog de flesta gösfiskare nöjda med utdelningen.
– Den bjöd på flera härliga rusningar under isen, berättar Maria i sin anmälan.
Den 101 centimeter långa gäddan var henned första över metern. En Buster Jek II från Cwc kommer i brevlådan inom ett par veckor.
Läs mer om 100-klubben.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta