Nya tänger från BFT. Försedda med splitrings öppnare och avbitare av tungsten (utbytbara) avsedda för t.ex. fluorocarbon, stålwire och flätlina. Även möjlighet att klämma ihop wire hylsor (crimps). Levereras med Cordura-fodral. " /> Bra grepp | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Mathias Arnham
Bra grepp

Nya tänger från BFT. Försedda med splitrings öppnare och avbitare av tungsten (utbytbara) avsedda för t.ex. fluorocarbon, stålwire och flätlina. Även möjlighet att klämma ihop wire hylsor (crimps). Levereras med Cordura-fodral.
BFT Predator Splitring Plier, rek:315sekBFT Predator Multi Plier, rek: 399

Cirkapris: 315:- (BFT Predator Splitring Plier) 399:- (BFT Predator Multi Plier)

Mer info. cwcab.com

Relaterad nyhet från din region
6 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta