Nya tänger från BFT. Försedda med splitrings öppnare och avbitare av tungsten (utbytbara) avsedda för t.ex. fluorocarbon, stålwire och flätlina. Även möjlighet att klämma ihop wire hylsor (crimps). Levereras med Cordura-fodral. " /> Bra grepp | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Mathias Arnham
Bra grepp

Nya tänger från BFT. Försedda med splitrings öppnare och avbitare av tungsten (utbytbara) avsedda för t.ex. fluorocarbon, stålwire och flätlina. Även möjlighet att klämma ihop wire hylsor (crimps). Levereras med Cordura-fodral.
BFT Predator Splitring Plier, rek:315sekBFT Predator Multi Plier, rek: 399

Cirkapris: 315:- (BFT Predator Splitring Plier) 399:- (BFT Predator Multi Plier)

Mer info. cwcab.com

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta