Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Morgan Fihn
Bra laxfiske

Nöjda Verona-kunder poserar med dagens fångst. (Foto. Jan Ljunggren)

Den senaste veckan har fångstrapporterna duggat tätt från Simrishamn. Man upplever just nu ett riktigt bra fiske.
Det är full fart på trollingfisket utanför Simrishamn. Nästan alla team kommer till hamn med lax i båten. Med en väderprognos som säger svaga vindar finns inget som tyder på att frekvensen av fångstrapporter kommer att avta.
Om du kickar på etiketten Simrishamn här nedan hittar du fler nyheter i ämnet.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta