[/caption] " /> Brutalhugg vid Orust | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Brutalhugg vid Orust

Det är väl numera riksbekant att vattnen innanför Orust i Bohuslän bjuder på ett piggvarfiske av toppklass. Här poserar Timo Laaksoharju med sin

Timo Laaksoharju från Märsta var på Orust för att prova på fiske efter piggvar. Mitt på dagen fick han ett hugg han sent ska glömma.
– Först trodde jag att det var bottennapp. Ett brutalt hugg, säger Timo i sin anmälan till Recordfisken.
Piggvaren vägde 2720 gram och var Timos första någonsin.
I Fiskejournalen nummer 5 kunde du läsa om det häftiga fisket efter piggvar på västkusten. Nu har Timo Laaksoharju upplevt det och vi förmodar att det smakar mer. Hans fångstberättelse sprudlar av fiskarglädje.
Vill du också anmäla en fisk till Recordfisken? Klicka här.
Läs även tidigare notiser om havsfiske.
Morgan Fihn


Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta