Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Budgetfiske i världsklass

Flugfiskeresan till Nya Zeeland behöver inte kosta en förmögenhet. Kalle Bergdahl berättar hur i senaste Fiskejournalen. (Foto: Kalle Bergdahl)

Har julen tagit hårt på ekonomin? Kanske ligger drömresan till fjärran land i farozonen? Då finns anledning att titta i senaste numret av Fiskejournalen. Där guidar Fiskejournalens medarbetare Kalle Bergdahl till storöringens paradis – med budgetstämpel.
I Fiskejournalen nummer 1-2 hittar du ett reportage från Nya Zeeland. Många betecknar resemålet som storöringens paradis, men räds kostnaden. Kalle Bergdahl har bevisat att du kan förverkliga drömmen utan att bli ruinerad. I artikeln bjuder han inte bara på spännande berättelser om fisket och vackra bilder, utan även handfasta råd om hur du kan nå till storöringens paradis utan att bli ruinerad.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta