Nu kan familjer med cancerdrabbade barn få koppla av med fiske på Hökensås. " /> Cancerdrabbade familjer erbjuds fiske | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Far och dotter, Henrik och Helene Thögersen, kom på idén att ge cancerdrabbade familjer möjlighet till fiske, något de tror kan vara både roligt och avkopplande.
Cancerdrabbade familjer erbjuds fiske

Nu kan familjer med cancerdrabbade barn få koppla av med fiske på Hökensås.
Henrik Thögersen och hans dotter Helene Thögersen kom med iden att en fiskesemester kan vara precis det en cancerdrabbad familj kan behöva för att komma bort från den ibland tunga vardagen. Tillsammans med Barncancerfonden, ABU Garcia, Hökensås och Dan-tackel Sportfiskebutiken har de nu sett till att det blivit verklighet. Fyra familjer kan få åka på en fiskesemester på Hökensås Fiskecamp utan kostnad.
Henrik Thögersen och hans familj har ordnat med både kockar och fiskeinstruktörer för de som behöver. Syftet med resan är en paus från vardagen och att finna fiskeglädje och gemenskap.
Känner du och din familj att detta är något för er, läs mer här eller hör av er till heleneth92@gmail.com.

 

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta