Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Dags att boka Fiskekryssningen

Första helgen i november lämnar Fiskekrysssningen Värtahamnen och vi ger oss ut på 24 timmars sportfiskefrossa. Missa inte detta!
Det är Sportfiskarna i samarbete med Fiskejournalen och Allt om Flugfiske som bjuder in till höstens roligaste sportfiskehändelse.
Det blir föredrag, workshops, destinationsmässa, underhållning och whiskyprovning. Martin Falklind, Håkan Fransson, Gunnar Westrin, Cecilia Grönberg, Trumman, Tobias Fränstam, Albin Shargi, Johan Klingberg, Daniel Smith, Stefan Larsson och Jonas Nordigårds är bara några av de drygt 500 sportfiskare som ska med. Hyttplats, föredarg och workshops kostar från 650 kr/person.
Boka direkt hos Tallinksilja, ring 08-66633 33 eller läs mer på Fiskekryssningen.se

 

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta