Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Fiskejournalen
Dags för landskamp

På grund av en tillfällig formsvacka råkade de svenska trollingfiskarna förlora fjolårets landskamp mot danskarna. På lördag är det dags att återställa ordningen.
Den numera traditionella trollinglandskampen i Simrishamn tilldrar sig, som vanligt, stort intresse. Både danska och svenska trollingteam (samt några från andra nationer) tycker det är riktigt roligt att under gemytliga former fisketävla mot varandra.
Trots att danskarna som regel är betydligt flera brukar det bli blågult i topp, men i fjol råkade faktiskt danskarna vinna landskampen. Något som absolut inte ska upprepas i år, lovar de rutinerade svenska teamen.
Än är det inte för sent att anmäla sig och all information om tävlingen kan man få på Simrishamns trollings hemsida.
Svenne Andersson

Simrishamnsveteranen Hasse Emilsson tog årets största fisk i fjol och får se till så att de blågula tar hem segern i årets landskamp.

Relaterad nyhet från din region
15 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta