Nu börjar en ny serie "Fiskeguiden"på Youtube gjord av Fiskejournalens danska medarbetare, Gordon P Henriksen och Niels Vetsergaard. Det blir tio avsnitt. Ute nu ligger första avsnittet om spinnfiske efter gädda och det andra avsnittet som handlar om  havsöringfiske. " /> Dansk fiskserie på webb-tv | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
Dansk fiskserie på webb-tv

Nu börjar en ny serie ”Fiskeguiden”på Youtube gjord av Fiskejournalens danska medarbetare, Gordon P Henriksen och Niels Vetsergaard. Det blir tio avsnitt. Ute nu ligger första avsnittet om spinnfiske efter gädda och det andra avsnittet som handlar om  havsöringfiske.
Denna trevliga TV-serie visar både tekniker, utrustning och fiske. Gordon är duktig som programledare och Niels Vestergaard filmar snyggt både ovan och under vattnet. Det gäller bara att komma över det mentala hindret att lyssna på danska. Det är faktiskt inte så krångligt som det låter vid första intrycket.

 

Relaterad nyhet från din region
33 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Andreas Hagström tar över rodret på Beason båtar efter Peter Hedqvist. Foto: Privat
Fiskeprofil blir ny kapten på klassiskt båtföretag

Båtbranschen rider på en framgångsvåg, och både nya och gamla aktörer tar utvecklingen framåt. Nu står det klart att klassiska Beason Båtar får en ny ägare, nämligen i form av Andreas Hagström från Mariestad.

Andreas tar över efter Peter Hedqvist, som styrt skutan på Beason Båtar sedan 2006. Han kommer dock att vara kvar inom företaget, både med att bygga båtar och ta fram nya båtmodeller tillsammans med Andreas.
– Inom kort kommer vi presentera en modell som fyller ett hålrum i det nordiska sportfisket, meddelar Andreas Hagström.

Det ska tilläggas att Andreas Hagström, som är ett välkänt namn inom trollingkretsar, sedan tidigare driver Mariestads Marina. Enligt dem själva är intresset för välbyggda sportfiskebåtar som tål det nordiska klimatet stort, att och Beason är många sportfiskares ”drömbåt”.

Du kanske även gillar detta