[/caption] " /> Dead by april: "löjligt Eskil!" | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Dead by april: “löjligt Eskil!”

– Efter att ha läst Erlandssons så kallade "svar" är det ju bara att konstatera att han helt enkelt undviker att svara, säger Dead by april-basisten Marcus Wesslen till Fiskejournalen.

Basisten i Dead by april, Marcus Wesslen, ansluter nu till Fiskejournalens brevkampanj. Han tycker att Eskil Erlandssons ovilja att svara på våra enkla frågor är löjeväckande.
Hårdrocksbandet Dead by april turnerar världen runt och har en stor supporterskara. Nu ansluter basisten Marcus Wesslen till Fiskejournalens brevkampanj. Han är inte direkt imponerad över minister Erlandssons agerande hittills.
– Det är ju rent ut sagt löjligt att Eskil Erlandsson inte kan ge ett ordentligt svar, säger Marcus till Fiskejournalen.

För den sportfiskeintresserade basisten råder det inget tvivel om att Erlandsson blir tvungen att svara ordentligt till slut och skickar en passning i riktning mot ministern.
– Du kan inte undvika oss alla hur länge som helst!

Stort fiskeintresse
Utöver musiken har han ett stort och brinnande intresse för just sportfiske. Ekologiskt hållbart fiske är en självklarhet för Marcus. Han fiskar så gott som varje ledig stund och då särskilt efter just lax och havsöring. Den fiskande publiken har säkert uppmärksammat hans samarbete med flugfiskeföretaget Guideline eller följt hans fiskeupplevelser på facebooksidan Rockstar flyfishing.
Nu uppmanar Marcus Wesslen DIG att skicka frågan till Eskil – och att hjälpa till att sprida brevkampanjen.
Klicka här för att komma till webbformuläret och läsa frågan.
Se Svt:s Uppdrag granskning om laxpolitiken.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Plötsligt dyker det upp en utter istället för en gädda i hålet. Foto: Privat
Chocken i hålet – plötsligt dyker en utter upp

Han hoppades på storgäddan – men fick i stället drilla en livs levande utter. Anton Molin kommer aldrig att glömma det som utspelade sig under den senaste fisketuren.

Händelsen utspelade sig på ett fiskevatten i Gävle kommun, dit uppenbarligen både fyrfota och tvåbenta fiskare sökt sig. Anton och hans sällskap fick några gäddor på ismete, innan händelsen med uttern utspelade sig.
I tron om att det var en större gädda som slukat mörten så började Anton drilla den mot hålet, där han dock fick en rejäl överraskning.
– Fisket var ju riktat på gädda, så man blev ganska paff, berättar Anton för Fiskejournalen.

Väl uppe i hålet så visade uttern tänderna, och mycket mer hann inte hända innan den lossnade och försvann ned mot djupet igen. Nu håller Anton tummarna för att den ändå klarade sig oskadd och att en eventuell krok rostar bort och lossnar av sig själv.
– Den såg väldigt pigg ut, vittnar Anton om som dessutom fångade ögonblicket på film.

Vi på Fiskejournalen gör som Anton – vi håller tummarna för att den fridlysta uttern klarade sig utan skador.
Här nedan hittar du filmklippet:

Foto: Anton Molin

Du kanske även gillar detta