Dead by april: “löjligt Eskil!”

– Efter att ha läst Erlandssons så kallade "svar" är det ju bara att konstatera att han helt enkelt undviker att svara, säger Dead by april-basisten Marcus Wesslen till Fiskejournalen.

Basisten i Dead by april, Marcus Wesslen, ansluter nu till Fiskejournalens brevkampanj. Han tycker att Eskil Erlandssons ovilja att svara på våra enkla frågor är löjeväckande.
Hårdrocksbandet Dead by april turnerar världen runt och har en stor supporterskara. Nu ansluter basisten Marcus Wesslen till Fiskejournalens brevkampanj. Han är inte direkt imponerad över minister Erlandssons agerande hittills.
– Det är ju rent ut sagt löjligt att Eskil Erlandsson inte kan ge ett ordentligt svar, säger Marcus till Fiskejournalen.
För den sportfiskeintresserade basisten råder det inget tvivel om att Erlandsson blir tvungen att svara ordentligt till slut och skickar en passning i riktning mot ministern.
– Du kan inte undvika oss alla hur länge som helst!


Stort fiskeintresse
Utöver musiken har han ett stort och brinnande intresse för just sportfiske. Ekologiskt hållbart fiske är en självklarhet för Marcus. Han fiskar så gott som varje ledig stund och då särskilt efter just lax och havsöring. Den fiskande publiken har säkert uppmärksammat hans samarbete med flugfiskeföretaget Guideline eller följt hans fiskeupplevelser på facebooksidan Rockstar flyfishing.
Nu uppmanar Marcus Wesslen DIG att skicka frågan till Eskil – och att hjälpa till att sprida brevkampanjen.
Klicka här för att komma till webbformuläret och läsa frågan.
Se Svt:s Uppdrag granskning om laxpolitiken.
Morgan Fihn

Annons
AKTUELLT

Den moderna ekolodskolan

Alla sportfiskare drömmer om vad som finns under vattenytan. Med Garmins Chirp-teknik kan du se hur grunden verkligen ser ut och var vegetationen växer. Du kan även se fiskarna och bedöma deras storlek. Här berättar vi hur den nya moderna tekniken fungerar!

Gunnar Westrin får Smedmanpriset

Publicisten, flugfiskeprofilen och författaren Gunnar Westrin tilldelas Smedmanpriset 2018. Den ärofyllda utmärkelsen får han bland annat för sitt stora engagemang och personliga författarskap.

BILDSPEL: Sällsynta gäddor

Att även fiskar kan drabbas av pigmentförändringar vet vi sedan tidigare. Åkomman kan ge häpnadsväckande resultat – här har ni några intressanta exempel på hur gäddan kan se ut. För att man som gädda inte ska bli uppäten av artfränder och andra rovfiskar gäller det att på bästa sätt kunna gömma sig i den naturliga

Skellefteå Kraft tappar kund

Vackra ord om hållbarhet räckte inte – när en bostadsrättsförening i Västerhaninge fick se hur laxar dör vid Hednäs kraftverk beslöt de att säga upp sitt elavtal. – Jag känner mig lurad. Vi vill inte göra affärer med Skellefteå Kraft, säger föreningens vice ordförande Annika Markén till Piteå-Tidningen.

Bombardatips till sommaröringen

Har du testat att fiska havsöring med bombarda? Om inte så kanske det är dags nu. Teknikens effektivitet går knappast att ifrågasätta och här kommer några heta tips från ”Bombardakungen” Magnus Pålsson.

Världens dyraste bete

MacDaddy’s trollingbete skapade rubriker på den stora amerikanska sportfiskemässan ICast för tio år sedan. Betet är ett fullt fungerade trollingbete ämnat för fiske efter storvilt. Det finns dock en avgörande detalj som avskräcker att använda betet i praktiken, det har nämligen ett uppskattat värde på otroliga en miljon dollar. Men varför har MacDaddy’s Million Dollar

Omfattande tjuvfiske i Storsjön

Över 500 meter nät fyllda av gammal död fisk har i dagarna hittats i Storsjön i Gästrikland. Nätfisket är olagligt och har bland annat skördat mängder av gös, gädda och abborre.

Tidernas 3 bästa beten för insjööringen

Fiskejournalen fortsätter att gräva bland anmälda fiskar till Recordfisken och Storfiskregistret. Hela 40 000 registrerade fiskar ligger till grund för serien om ”Tidernas bästa beten”. Nu har vi kommit fram till vår älskade öring. Vilka tre beten har fångat flest insjööringar sen 1970? Den gigantiska öring som är svenskt rekord sedan 1991 är en mycket

Mäktiga hugg i Artjakten

Högtryck råder över Sverige och detsamma gäller för Artjakten – landets roligaste sommartävling för barn och ungdomar. Den senaste veckan har mängder av fiskar anmälts, bland annat Isac Larssons skäggtorsk från ett vrakfiske på västkusten.

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...