[/caption] " /> Dead by april: "löjligt Eskil!" | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Dead by april: “löjligt Eskil!”

– Efter att ha läst Erlandssons så kallade "svar" är det ju bara att konstatera att han helt enkelt undviker att svara, säger Dead by april-basisten Marcus Wesslen till Fiskejournalen.

Basisten i Dead by april, Marcus Wesslen, ansluter nu till Fiskejournalens brevkampanj. Han tycker att Eskil Erlandssons ovilja att svara på våra enkla frågor är löjeväckande.
Hårdrocksbandet Dead by april turnerar världen runt och har en stor supporterskara. Nu ansluter basisten Marcus Wesslen till Fiskejournalens brevkampanj. Han är inte direkt imponerad över minister Erlandssons agerande hittills.
– Det är ju rent ut sagt löjligt att Eskil Erlandsson inte kan ge ett ordentligt svar, säger Marcus till Fiskejournalen.

För den sportfiskeintresserade basisten råder det inget tvivel om att Erlandsson blir tvungen att svara ordentligt till slut och skickar en passning i riktning mot ministern.
– Du kan inte undvika oss alla hur länge som helst!

Stort fiskeintresse
Utöver musiken har han ett stort och brinnande intresse för just sportfiske. Ekologiskt hållbart fiske är en självklarhet för Marcus. Han fiskar så gott som varje ledig stund och då särskilt efter just lax och havsöring. Den fiskande publiken har säkert uppmärksammat hans samarbete med flugfiskeföretaget Guideline eller följt hans fiskeupplevelser på facebooksidan Rockstar flyfishing.
Nu uppmanar Marcus Wesslen DIG att skicka frågan till Eskil – och att hjälpa till att sprida brevkampanjen.
Klicka här för att komma till webbformuläret och läsa frågan.
Se Svt:s Uppdrag granskning om laxpolitiken.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
Du kanske även gillar detta