[/caption] " /> Designa din egen Rapalavobbler | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Designa din egen Rapalavobbler

Missa inte tävlingen där du får designa din egen Rapalavobbler. (Foto: Mathias Larsson)

Du har väl inte missat vår tävling som går ut på att designa en gäddvobbler. Den som skapar juryns favorit vinner ett spö, rulle, betesbox och inte minst – din vobbler blir en tillverkad Rapalas Super Shad Rap.
Härligt, snyggt, tufft, naturtroget eller färgglatt? Sätt din prägel på Rapalas Super Shad Rap. Vår jury kommer att belöna de tio förslag som de tycker bäst om. Om det blir du som lämnar in vinnarbidraget vinner du spö, rulle samt en betesbox från Normark. Rapala kommer också att producera en unik serie med just din design.
Klicka här för att komma till tävlingen.

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta