Priser och ära står på spel! Tillsammans med Svartzonker och Abu drar vi igång en tävling där du kan bli designer av en egen gäddvobbler. Vi söker dig som vill färgsätta Svartzonkers nya superbete för gädda - jerkvobblern McMy Tail! " /> Designa Svartzonkers nya gäddvobbler! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Designa Svartzonkers nya gäddvobbler!

svartzonker_notisPriser och ära står på spel! Tillsammans med Svartzonker och Abu drar vi igång en tävling där du kan bli designer av en egen gäddvobbler. Vi söker dig som vill färgsätta Svartzonkers nya superbete för gädda – jerkvobblern McMy Tail!
HÄFTIGT, TUFFT, SNYGGT, kul, naturtroget eller färgglatt? Nu kan du vara med och bestämma vilken färgdesign Fiskejournalens, Abu:s och Svartzonkers specialbete av nya McMy Tail ska ha.
Vår jury kommer att belöna de tio förslag som de tycker bäst om, och i potten ligger förstapriset och väntar. Om det blir du som lämnar in vinnarbidraget så får äran att se en kollektion med din färgdesign födas under 2015 i en exklusiv och begränsad upplaga. Skynda dig för vi vill ha ditt bidrag senast den 20 februari!
Läs mer om tävlingen samt ladda upp dina bidrag HÄR!

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta