Priser och ära står på spel! Tillsammans med Svartzonker och Abu drar vi igång en tävling där du kan bli designer av en egen gäddvobbler. Vi söker dig som vill färgsätta Svartzonkers nya superbete för gädda - jerkvobblern McMy Tail! " /> Designa Svartzonkers nya gäddvobbler! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Designa Svartzonkers nya gäddvobbler!

svartzonker_notisPriser och ära står på spel! Tillsammans med Svartzonker och Abu drar vi igång en tävling där du kan bli designer av en egen gäddvobbler. Vi söker dig som vill färgsätta Svartzonkers nya superbete för gädda – jerkvobblern McMy Tail!
HÄFTIGT, TUFFT, SNYGGT, kul, naturtroget eller färgglatt? Nu kan du vara med och bestämma vilken färgdesign Fiskejournalens, Abu:s och Svartzonkers specialbete av nya McMy Tail ska ha.
Vår jury kommer att belöna de tio förslag som de tycker bäst om, och i potten ligger förstapriset och väntar. Om det blir du som lämnar in vinnarbidraget så får äran att se en kollektion med din färgdesign födas under 2015 i en exklusiv och begränsad upplaga. Skynda dig för vi vill ha ditt bidrag senast den 20 februari!
Läs mer om tävlingen samt ladda upp dina bidrag HÄR!

Relaterad nyhet från din region
1 timme sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta