Fiskejournalen och Japan Photos återkommande omslagstävling har blivit en succé bland både fotoentusiaster och sportfiskare. Slutspurten blev en tuff kamp mellan de tre ledande omslagen men när klockan slog tolv i måndags natt stod det klart att Carl-Johan Cederboms omslag tagit hem förstapriset. " /> Det här är vinnarna i omslagstävlingen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Här har vi årets vinnare i Fiskejournalen och Japan Photos omslagstävling.
Det här är vinnarna i omslagstävlingen

Fiskejournalen och Japan Photos återkommande omslagstävling har blivit en succé bland både fotoentusiaster och sportfiskare. Slutspurten blev en tuff kamp mellan de tre ledande omslagen men när klockan slog tolv i måndags natt stod det klart att Carl-Johan Cederboms omslag tagit hem förstapriset.
Omslagstävlingen går ut på att du laddar upp din favoritfiskebild på tävlingssidan och pryder den med logotyp, puffar och rubriker. När det är gjort gäller det att samla ihop så många ”likes” det bara går. Jakten på likes görs via sociala medier-kampanjer, vänner och familj. Det finns till och med tävlingsdeltagare som gått omkring på stan och samlat ihop folkets röster.

Vid midnatt i måndags hade Carl-Johans omslag fått hela 1051 likes vilket ledde till seger i tävlingen. Därmed vinner han den fina Pentax-kameran som ligger överst på Japan Photos prisbord.

Bland övriga vinnare har vi bland annat Fredrik Erikssons fantastiska öring. För att även hylla fotokvalité och bildkonst delar även vi på Fiskejournalen ut ett hederspris för bästa omslagsbild. Det här året går hederspriset till Simon Jonssons abborrbild, där ingredienserna – fisk, fiskare och ljus gör den till en värdig vinnare.

1:a-pris Carl-Johan Cederbom
2:a-pris ”Hans”
3:e-pris Fredrik Eriksson
Årets hederspris: Simon Jonsson

Glöm inte att ta med dig kameran när du är ute och fiskar – kanske är det du som står för det vinnande omslaget nästa år?

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta