Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige Mathias Arnham
Detaljrik navigering

Friluftskartan Prime är en extremt detaljerad topografisk digital karta över Sverige för kartkompatibla handburna GPS-enheter. Här finns förutom höjdkurvor även information om vegetation, gränser, fastighetsbetäckningar, bebyggelse, vägar, stigar, fjällinformation och mycket mer.

Du kan även enkelt planera och skapa nya waypoints och rutter i din PC, för att sedan ladda över dessa till din GPS.

Friluftskartan säljs i kartområden om 50×50 kilometer. Vid köp av flera områden kan alla laddas in i GPS:ens interminne eller på minneskort.

Cirkapris per område:          2195:-

Mer info:                              www.garmin.se

friluftskartaRelaterad nyhet från din region
13 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta