" /> Spinnaren Devon | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige
Spinnaren Devon

Devon

Devon är ett bete som är utrustat med turbiner för att få extra rotation på bladen som snurrar i motsatt riktning till varandra, och på så sätt sprider vibrationer i vattnet. Betet är gjort i lättmetall och kommer även i andra utföranden med fler turbiner. Du kan välja mellan olika vikter, lätta spinnare för att kunna ”hänga” över vegetation osv. Till mer långkastade varianter.

Mer info: www.trofee.eu
Pris: 139:-

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta