Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Dimmig 100-klubbare

Daniels vackra gädda från Alsterån lämnade ett svidande minne hos fångstmannen.

Daniel Håkansson provade lyckan i Alsterån en tidig söndagsmorgon. Resultatet blev en vacker gädda och två snitt i fingrarna.
Daniel anmäler en mycket vacker gädda fångad på mete en dimmig morgon i Alsterån. Ån har levererat ett flertal 100-klubbare den senaste tiden. Den här, på 107 centimeter, lämnade dessutom ett minne till fångstmannen.
– Jag fick två fina snitt i fingrarna, berättar Daniel.
Vill du läsa mer om 100-klubben? Klicka här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta