[/caption] " /> Doftmedel för abborre | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Doftmedel för abborre

Gordon P Hendriksen tipsar om jiggfiske med doftmedel i Fiskejournalen nummer 7-8. (Foto: Rasmus Ovesen)

I Fiskejournalen nummer 7-8 hittar du en artikel som doftar storabborre. Det är vår medarbetare Gordon P Hendriksen som vänder ut och in på marknadens doftmedel och dess påverkan för fiskeresultatet.
”Abborrar och jiggar hör ihop. Addera lite doft av det rätta slaget så har du en cocktail som får även den mest kräsna storabborren att hugg.” Så skriver Gordon P Hendriksen i senaste numret av Fiskejournalen. Han guidar dig inte bara genom doftmedlens värld, utan bjuder även på tips hur du lyckas med ditt jiggfiske.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta