Sponsrad

Dometic Cool Ice – kylboxen för sportfiskaren

Kylboxarna Dometic Cool Ice håller kylan under varma fiskedagar. Dessutom finns det en rad tillbehör som underlättar livet vid och på sjön.

Robust kvalitet, effektiv kylhållning tillsammans med smarta tillbehör gör Dometics nya kylboxserie Cool Ice till sportfiskarens bästa vän under varma fiskedagar – så här fungerar den!
Miljontals människor över hela världen köper och använder Dometics produkter. Den gemensamma faktorn hos dessa är intresset att röra på sig och att vistas utomhus och många av dessa är sportfiskare. Vi sportfiskare rör oss ofta i krävande miljöer i jakten på den perfekta fiskeplatsen och får ofta göra avkall på bekvämligheter som vi är vana vid hemma. Lika viktigt som det är att hålla kroppen varm och torr, är det att hålla livsmedel som fisk och andra förnödenheter väl kylda – det är här Dometic Cool Ice kommer in i bilden.

På varje modell i Dometic Cool Ice-serien sitter en måttdekal.

Effektiv kylhållning
Höga omgivningstemperaturer, tuffa miljöer, salt, damm, lera, regn och rusk är inget som hindrar den näst intill oförstörbara kylboxen Cool Ice att sköta sitt jobb. Boxarna erbjuder en effektiv isolering och tack vare kylklampar eller isbitar håller de livsmedel, fisk eller agn kylda i flera dagar i sträck. De skarvfria boxarna i slagtålig plast är konstruerade för hårda tag och dessutom mycket enkla att rengöra. Det är heller inga problem att stå eller sitta på dem om det så krävs. Kylboxen har en stark och tjock skumisolering av kylskåpskvalitet och en unik labyrinttätning som håller kvar den kalla luften på insidan och stänger ute varm luft under längre tid.

Den effektiva labyrintpackning håller kvar kall luft på insidan samtidigt som den stänger ute värmen.

Håller kylan i flera dagar.

Tack vare dess rotationsgjutna design finns inga skarvar där värme kan tränga in eller kyla försvinna ut. Det garanterar att isen håller länge trots höga yttre temperaturer som det kan vara på båtar eller solexponerade fiskeplatser. Ett annat användningsområde där kylboxen kommer väl till pass är i din bil till och från fisketuren, för såväl mat och dryck som fångst.

Tillbehör för sportfiskare
Den nya versionen av Dometic Cool Ice kylbox har många tillbehör som attraherar och förenklar livet vid och på sjön. Den nya serien av tillbehör förbättrar komforten under fisketuren och hjälper dig att organisera livsmedel, fisk eller agn. Med ett enkelt klick så utrustar du din kylbox med en mugghållare för termosen eller flaskan och smidig spöhållare till fiskespöet. Vill du hellre ha en kapsylöppnare så finns det också i Dometics repertoar av accessoarer.

De smarta tillbehören är perfekta för sportfiskaren – spöhållare, mugg-/termoshållare eller kapsylöppnare samt en slitstark dyna som är lätt att rengöra.

Alla Dometic Cool Icemodeller har fem års garanti.

Som ytterligare tillbehör finns det även en lättrengörlig dyna för varje kylboxmodell. Dynan är enkel att fästa och ta loss och ger dig ett bekvämt sittunderlag både på land och i båten. Du kan även utrusta utrymmet inne i boxen med korgar och avdelare som hjälper dig att organisera innehållet i och undvika kontaminering – agnet i ett fack och lunchen i ett annat.

Tillbehören inne i Cool Iceboxarna gör det enkelt att dela upp lunch, agn och fångst.
Infälld bild: Boxarna är så pass robusta att att en vuxen person utan problem kan stå på dem.

Alla Dometic Cool Ice-modeller har fem års garanti och finns hos välsorterade sportfiske- och marinbutiker samt i e-handeln.

Mer information och fakta kring kylboxarna och tillbehör finner du på dometic.se

AKTUELLT

Del 3: Arbetar ditt parti för sportfiskets bästa?

Ska fiske- och miljövård avgöra var du lägger din röst i det kommande riksdagsvalet? Kanske inte enbart, men en kvalificerad gissning är att du som läser den här texten månar om just detta. För att ge dig en fingervisning har vi frågat riksdagspartierna var de står i sex frågor av yttersta vikt för svenskt sportfiske.

Megagädda filmad under ytan

Undervattensfilmaren Mark Barrow dök nyligen ner i Wykeham lakes utanför engelska North Yorkshire. Målet var att filma någon av sjöns enorma gäddor och plötsligt dyker det upp en väldig fisk på omkring 14 kilo som gladeligen poserar. Hela fem minuter stannade hon framför linsen och resultatet blev en fantastisk film!

Lekstinna fiskar kan döva delfiner

Varje år samlas miljontals fiskar av arten Gulf corvina i Coloradoflodens mynning för att leka. Hanarna avger då ett parningsljud som är så högt att det bland annat kan få delfiner att mista hörseln, visar ny forskning.

Unik film på fiskar i djupet

Två personer i en miniubåt fick nyligen syn på något märkligt utanför Azorernas kust och satte på kameran. Resultatet blev en helt unik film på två djuphavsmarulkar som parar sig.

Rafflande sista veckor i Artjakten!

Det är otroligt jämnt och ovisst i Artjakten med bara två veckor kvar av tävlingen. Just nu leder Gustav Nyström från Bråtaviken med 46 fångade fiskarter i sommar. Men bakom honom jagar närmast Erik Maripuu med 43 arter och Pelle Hjelm som vunnit tävlingen en gång tidigare på 41 arter. Bästa tjej ligger fyra och

Bombardatips till sommaröringen

Har du testat att fiska havsöring med bombarda? Om inte så kanske det är dags nu. Teknikens effektivitet går knappast att ifrågasätta och här kommer några heta tips från ”Bombardakungen” Magnus Pålsson.

Del 2: Arbetar ditt parti för sportfiskets bästa?

Ska fiske- och miljövård avgöra var du lägger din röst i det kommande riksdagsvalet? Kanske inte enbart, men en kvalificerad gissning är att du som läser den här texten månar om just detta. För att ge dig en fingervisning har vi frågat riksdagspartierna var de står i sex frågor av yttersta vikt för svenskt sportfiske.

Makrillfilé på nolltid!

Makrillen hugger nu bra längs västkusten och smakar dessutom ljuvligt på tallriken. Men vet du hur man får bort de retfulla benen? Om inte så kommer hjälpen här!

Håkan Otterberg firar 30!

30 år är ingen ålder, men 30 år på samma arbetsplats är minsann en bedrift. Den 15 augusti 1988 startade Håkan Otterberg sin anställning på Fiskejournalen och än idag är han trogen tidningen. Många annonsörer är bekant med Håkans muntra stämma eftersom han sedan starten varit annonssäljare och fyllt tidningen med fiskebranschens budskap. Länge var

Anti-skatbo-tricket!

Alla som fiskar med multirulle har varit med om det. Överslaget, professional overrun eller som vi ofta säger – skatboet. Man kan stå där i timtal, oftast när fisket är som hetast och försöka hitta rätt linände att dra i. Oftast slutar det med att saxen eller kniven får göra sitt. Nu finns det en

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...