Foto: Lars Häreblad
Foto: Lars Häreblad[/caption]I februari kan sportfiskaren behöva dagdrömma lite. Här kommer en inspirationsbild ur boken ”Flugfiskeliv”. " /> Drömmen om sommarens fiske | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Drömmen om sommarens fiske

Foto: Lars Häreblad


Foto: Lars Häreblad

I februari kan sportfiskaren behöva dagdrömma lite. Här kommer en inspirationsbild ur boken ”Flugfiskeliv”.
Bilden är tagen i Åreälven och kommer från författaren Ingemar Näslunds och fotografen Lars Häreblads utmärkta bok ”Flugfiskeliv”. Boken utspelar sig både över och under ytan i den norra halvan av Sverige. För den just nu svältfödde flugfiskaren, är boken en källa till såväl dagdrömmeri som kunskap och inspiration inför sommarens fiskeplanering.
Boken hittar du på waterlife
Prenumeranter på Fiskejournalen och Allt om Flugfiske får 25 % rabatt.

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta