Svenskt rekord för kanadaröding är imponerande, men räcker det för att vinna Drömresan? Svenskt rekord för kanadaröding är imponerande, men räcker det för att vinna Drömresan?[/caption] " /> Drömresan: Kandidat 7 | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Drömresan: Kandidat 7
Svenskt rekord för kanadaröding är imponerande, men räcker det för att vinna Drömresan?

Svenskt rekord för kanadaröding är imponerande, men räcker det för att vinna Drömresan?

Bland alla anmälningar till Recordfisken har juryn plockat ut tolv kandidater som tävlar om Drömresan, som denna gång går till Panama. De närmsta veckorna presenterar vi här de finalister som har chansen att vinna.
Nu börjar nattmanglingar, intensiva diskussioner och grävande i statistikrullorna. Den kandidat som juryn till slut utser som vinnare blir kontaktad av en jurymedlem innan Fiskejournalen nummer 12 kommer ut i butik – då får alla övriga också veta vem den lyckliga vinnaren är.
Vinnaren av Drömresan kan se fram emot ett fantastiskt fiskeäventyr i Panama, i januari. Om vinnaren tackar nej går erbjudandet vidare till nästkommande deltagare i tävlingens slutställning.
Du hittar samtliga kandidater i Fiskejournalen nummer 10-11 (I butik nu)

Kandidat nummer 7

Kanadaröding 12,90 kilo
Viktor Byström, Ramsele
Fångstplats: Björkvattnet, Västerbotten
Metod/bete: Trolling/vobbler
Det svenska rekordet för kanadaröding har putsats ännu en gång. Det var när Viktor Byström vänt om båten och linan sträcktes upp, som hugget kom.
– Den gjorde några otroliga rusningar så båten började följa med, seger fångstmannen.

Här hittar du tidigare publicerade kandidater.

Relaterad nyhet från din region
21 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta