En mycket glad Uwe med en irländsk blåhaj. (Foto: Nicka Hellenberg) En mycket glad Uwe med en irländsk blåhaj. (Foto: Nicka Hellenberg)[/caption] " /> Drömresan över för denna gång | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Drömresan över för denna gång
En mycket glad Uwe med en irländsk blåhaj. (Foto: Nicka Hellenberg)

En mycket glad Uwe med en irländsk blåhaj. (Foto: Nicka Hellenberg)

Allt roligt har ett slut, så även årets Drömresa. Vi har nu lämnat härliga Irland men känner att vi gärna skulle åka tillbaka. Vi har haft ett stundtals fantastiskt fiske i vacker miljö, ätit underbart goda middagar och delat en hel del stora garv.
Drömresevinnaren Uwe Lehrer fick ännu en dröm uppfylld – nämligen att landa en blåhaj, eller till och med flera stycken. Så vad passar bättre än att avsluta med en talande bild: En mycket glad Uwe med en irländsk blåhaj.
Ett reportage om Drömresan kommer i ett nummer av Fiskejournalen längre fram.
Nicka Hellenberg

Relaterad nyhet från din region
1 timme sedan Sverige Anders Lundin
Anders Lundkvist berättar om sina bästa kajaktips. Foto: Privat
Dra drömfisken från kajak – gratis snabbkurs!

Några av landets mest framgångsrika sportfiskare utövar sin hobby från kajak. Låter det vingligt och krångligt? Vi föreslår att du tar hjälp av experter innan du ger dig ut!

Under onsdagen kan du nämligen kroka arm med Umeå Kanotklubb på distans, och lyssna på en gratis föreläsning kring kajakfiske.
De konstaterar att allt fler fiskar från just kajak, och att de därför har bett deras medlem Anders Lundkvist att berätta mer om detta.
De bjuder på en kostnadsfri snabbkurs i kajakfiske online under onsdagskvällen.
Här kan du anmäla dig och läsa mer om föreläsningen.

Du kanske även gillar detta