[/caption] " /> Drömresegänget har landat | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Drömresegänget har landat

Fiskejournalens Håkan Otterberg, vinnaren Reinhard Seggewiss och Abu:s representant Olle Lidesjö mjukstartar med strandnära fiske på Zanzibar. (Foto: Morgan Fihn)

Nu har vinnaren av förra årets drömresa Reinhard Zeggewiss anlänt till Zanzibar. Tillsammans med representanter från Abu och Fiskejournalen laddar han nu för några dagars intensivt fiske.
Efter ett dygn på resande fot har drömresegänget landat på Zanzibar. På hotellet väntade fiskeguiden Collin från Gamefish Zanzibar och de redan höga förväntningarna blev inte mindre. Det visar sig att vår ankomst är perfekt i tidpunkt. Höstmonsunen driver ner varma strömmar från Arabiska havet, med den följer betesfisk – och stora predatorer följer efter. Det finns goda chanser till stor wahoo, giant trevally, segelfisk, gulfenad tonfisk, dorado och marlin.
I dag mjukstartar vi med strandnära spinn- och flugfiske från kajak.
Du kan följa äventyret här på fiskejournalen.se.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta