En av Sveriges mest hängivna betesbyggare är utan tvekan mannen bakom Rockabilly Lures, det vill säga Kent Olsson. Nu kan vi få en första glimt av betet som han har jobbat med i 2,5 år, och som är tänkt att presenteras på Sportfiskemässan i mars 2019. " /> Efter två år är Kents nya bete klart – se hyllningsfilmen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

2 år sedan Sverige Anders Lundin
Kent Olsson har snickrat på ett nytt bete i 2.5 år.
Efter två år är Kents nya bete klart – se hyllningsfilmen

En av Sveriges mest hängivna betesbyggare är utan tvekan mannen bakom Rockabilly Lures, det vill säga Kent Olsson. Nu kan vi få en första glimt av betet som han har jobbat med i 2,5 år, och som är tänkt att presenteras på Sportfiskemässan i mars 2019.

Betet heter Rockabilly Catchy, och utan att avslöja för mycket så berättar han att betet kommer att kunna fiskas på i princip alla djup mellan 0.5-10 meter. För att kvalitetssäkra produkten så utsåg han ett gäng testfiskare, och nu har de gjort en hyllningsfilm till Kent och det nya betet. Se den här!

”Det är inte utan att det värmer i en betesbyggares hjärta när man utsett ett gäng testfiskare, och de visar med en filmsnutt att de är stolta och tacksamma. Något gör man rätt i alla fall😉. Tack! Känns som att jag valt rätt gäng för uppgiften, och jag vet att mer är på gång ❤”, skriver Kent Olsson.

Testfiskarna är Johan Gröndahl, Mårten Jönsson, Team Wolf Pike, Jan Syren, Team Gson Fishing, Fredrik Arvidsson, Jimmy Henriksen, Kim Andersson, Marcus Lindgren, Rockabilly Fishing Kent Olsson.

 

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Ida-Maria Rigoll lämnar sin tjänst på Mörrums Kronolaxfiske. Nu är frågan vem som ska efterträda henne? Foto: Privat
Toppjobb ledigt när Ida-Maria lämnar sin tjänst

Det händer mycket kring Mörrumsån just nu, med både miljonsatsningar på fiskevård och planer på en ny kastanläggning. Nu kommer beskedet att platschefen på Mörrums Kronolaxfiske, Ida-Maria Rigoll, säger upp sig.

Hon levererade sitt besked till allmänheten på onsdagen, där hon beskriver det svåra beslutet så här.
– Det har varit ett tufft beslut som tagit väldigt långt tid, längre än de flesta kan ana. 4 år ganska exakt har jag varit i Mörrum på Mörrums Kronolaxfiske och Sveaskog, skriver hon på sin blogg.

Anledningen är att hon tackat ja till ett annat uppdrag, som hon tillträder 1 maj. Det innebär också att jakten på hennes efterträdare börjar med detsamma.

– Jag har fått vara med i sammanhang jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, jag har varit på middagar med ambassadörer från olika länder, landshövdingar, generaldirektörer, politiker, musiker, kungar, drottningar, prinsar och prinsessor, forskare, ungdomar och helt enkelt fantastiska, skriver Ida-Maria Rigoll på sin blogg.

Du kanske även gillar detta