En av Sveriges mest hängivna betesbyggare är utan tvekan mannen bakom Rockabilly Lures, det vill säga Kent Olsson. Nu kan vi få en första glimt av betet som han har jobbat med i 2,5 år, och som är tänkt att presenteras på Sportfiskemässan i mars 2019. " />
Annons
Efter två år är Kents nya bete klart – se hyllningsfilmen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

2 år sedan Sverige Anders Lundin
Kent Olsson har snickrat på ett nytt bete i 2.5 år.
Efter två år är Kents nya bete klart – se hyllningsfilmen

En av Sveriges mest hängivna betesbyggare är utan tvekan mannen bakom Rockabilly Lures, det vill säga Kent Olsson. Nu kan vi få en första glimt av betet som han har jobbat med i 2,5 år, och som är tänkt att presenteras på Sportfiskemässan i mars 2019.

Betet heter Rockabilly Catchy, och utan att avslöja för mycket så berättar han att betet kommer att kunna fiskas på i princip alla djup mellan 0.5-10 meter. För att kvalitetssäkra produkten så utsåg han ett gäng testfiskare, och nu har de gjort en hyllningsfilm till Kent och det nya betet. Se den här!

”Det är inte utan att det värmer i en betesbyggares hjärta när man utsett ett gäng testfiskare, och de visar med en filmsnutt att de är stolta och tacksamma. Något gör man rätt i alla fall😉. Tack! Känns som att jag valt rätt gäng för uppgiften, och jag vet att mer är på gång ❤”, skriver Kent Olsson.

Testfiskarna är Johan Gröndahl, Mårten Jönsson, Team Wolf Pike, Jan Syren, Team Gson Fishing, Fredrik Arvidsson, Jimmy Henriksen, Kim Andersson, Marcus Lindgren, Rockabilly Fishing Kent Olsson.

 

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
En del av Shimanos svenska team, från vänster: Carl Sterner, Heikki Turunen, Juha Penttilä, Mats Lagerkvist, Adam Davies, Andreas Rasmussen och Jonathan Bjurstam.
Shimano satsar på fisket i Norden – tar över försäljning

Nästa år är det 100 år sedan varumärket Shimano grundades. Nu kommer beskedet att företaget etablerar sig på nordisk mark och även tar över försäljningen av Shimano fiske.

Snacket om Shimanos satsning i Norden har redan pågått ett tag, och för branschen är det alltså ingen större överraskning att det nu blir officiellt. Det handlar alltså om att Shimano Nordic tar över försäljningen av Shimano fiske i Norden, med bland annat målsättningen att erbjuda sina kunder ett större sortiment.

Ett nytt så kallat ”showroom” står redan klart i Uppsala, och en rad nya medarbetare har installerat sig. På det svenska kontoret finns Carl Sterner, säljchef för fiske i Norden; Jonathan Bjurstam, marknadskoordinator; Jesper Wedin, säljare; samt Mats Lagerkvist, kundsupport och innesälj, meddelar Shimano genom ett pressmeddelande.

Även på Shimanos lokala säljkontor i Norge, Finland och Danmark utökas teamen med nya kollegor med inriktning på fiske.
– Det tog förstås tid att hitta rätt personer, men snart är alla på plats. Samtliga har ju redan en gedigen fiskebakgrund, men vi längtar efter att få bekanta oss med branschen utifrån vår nya roll. Vi ser verkligen fram emot att få lära oss mer om kundernas förutsättningar och behov och tillsammans komma fram till rätt support för dem. Det är superviktigt för oss, säger Carl Sterner i pressmeddelandet.

Målet är också att ”den lokala närvaron kommer även att ha betydelse för marknadsföringen mot slutkonsument, där Shimano kan vara mer lyhörda och anpassningsbara för trender och efterfrågan – oavsett om det gäller produkter eller verksamhet”.

Du kanske även gillar detta