Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ekoturism prisas

Per Jobs guidar fisketurister på Gotland och är nominerad till Grand Travel Awards Ekoturismpris för 2012. (Foto: Staffan Widstrand/Ekoturismföreningen)

FishYourDream, Landskapet JO och Urnatur är de tre företag som nominerats till Grand Travel Awards Ekoturismpris för 2012. Priset delas ut onsdagen den 22 februari till den arrangör som bäst levandegjort svensk ekoturism under det gångna året.
Varje år utser Svenska Ekoturismföreningen tillsammans med branschtidningen Travel News vinnaren av Grand Travel Awards Ekoturismpris. Bland de tre nominerade hittar vi ett guideföretag i sportfiskebranschen. FishYourDream drivs av Per Jobs med Gotland som bas. Hans verksamhet genomsyras av att bevara och förbättra fisket. Nomineringen lyder: ”FishYourDream är sportfiskearrangören som lockar både svenskar och internationella gäster till Gotland under lågsäsong. Ett piggt och framgångsrikt företag som inte bara värnar om sina gästers välbefinnande, utan också slår vakt om Östersjöns havsöringar.”
Vi håller tummarna för Per och önskar lycka till.
Besök gärna FishYourDream på webben.
Här hittar du mer information om utmärkelsen.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
15 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta