Lanto kommer att uppträda i Normarks monter på fredag och lördag mellan 12.00-15.00. Lanto kommer att uppträda i Normarks monter på fredag och lördag mellan 12.00-15.00.[/caption] " /> Elin Lanto i Normarks monter | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Elin Lanto i Normarks monter
Lanto kommer att uppträda i Normarks monter på fredag och lördag mellan 12.00-15.00.

Lanto kommer att uppträda i Normarks monter på fredag och lördag mellan 12.00-15.00.

Den svenska popartisten Elin Lanto kommer att göra flera framträdanden i Normarks monter under Sportfiskemässan. Mässan går av stapeln den 21-23 mars på Kistamässan utanför Stockholm.
Den svenska popstjärnan Elin Lanto uppträder under fredag och lördag i Normarks monter på Sportfiskemässan. Lanto slog igenom 2004 med låten ”I won´t cry” och kommer under Sportfiskemässan bjuda besökarna på flera kortare framträdanden.
– Vi är väldigt nöjda med att Elin kommer till mässan, säger Jesper Norell, divisionschef för Sportfiske på Normark Scandinavia. Jag tycker att det är roligt att en etablerad popartist uppträder live och förhoppningsvis kan det locka ny publik till mässan som får upp ögonen för sportfisket.
Sportfiskemässan hålls 21-23 mars på Kistamässan utanför Stockholm.
Här hittar du mer information om mässan. Vill du veta vad som hander på scenen? Klicka här.

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta