Häng med du också! Fiskekryssningen är till för att sportfiskare ska träffas, utbyta erfarenheter och ha kul tillsammans.[/caption] " /> En månad kvar till Fiskekryssningen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
En månad kvar till Fiskekryssningen
Häng med du också! Fiskekryssningen är till för att sportfiskare ska träffas, utbyta erfarenheter och ha kul tillsammans.

Häng med du också! Fiskekryssningen är till för att sportfiskare ska träffas, utbyta erfarenheter och ha kul tillsammans.

Än är det inte försent att anmäla sig till Fiskekryssningen. Ta med dig tre fiskekompisar och dela på en hytt. Då kan ni åka för 690 kronor per person och få uppleva höstens roligaste sportfiskehändelse.
På fredagen den 7 november samlas vi alla på Siljaterminalen i Värtahamnen. 19.30 kan alla som vill delta i sportfiskemiddagen i buffématsalen. Under fredagskvällen följer föredrag och underhållning. Ge-fan-i-våra-vatten-bandet Weeping Willows med gästartister uppträder. Under lördagen kommer det att hållas över 30 föredrag och workshops samt en minimässa. Läs detaljerna i vårt schema.

Vad kostar det?
Det billigaste man kan komma undan är 690 kr/person. Då får man samsas fyra personer i en klass E-hytt. Vill man åka lite lyxigare och är två som vill dela hytt, kostar det 1070 kr/person i klass B-hytt. Önskar du dessutom ett fönster och A-klass, går det på 1190 per person. Det finns flera olika klasser och priser. I priset ingår underhållning, föreläsningar och workshops.
Vi rekommenderar att man bokar ett matpaket. Det kostar 602 kr och då ingår buffémiddag inkl öl och vin, frukost samt buffélunch. Om man ångrar sig och inte vill äta i buffématsalen, kan man använda värdet av sina matkuponger i de andra restaurangerna.

Hur kommer man dit?

TallinkSiljas egna bussar går från drygt 30 mellansvenska städer . Kolla här om de går från er stad. De kostar 110-290 kr enkel väg. Det går också bussar från Göteborg. De körs av Stjärnås sportfiske och kostar 395 kr tur och retur. Ring 031-187848 eller maila sonny@stjarnassportfiske.se
Sista incheckning i Värthamnen är cirka 18 på fredagen och ankomst på lördagen är 18.15.
Har ni frågor, kan ni maila till fiskekryssningen@fiskejournalen.se
Vill ni boka direkt gör ni det här eller ringer 08-666 33 33.
 Mer info hittar ni på fiskekryssningen.se

 

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta