En månad kvar till Fiskekryssningen

Häng med du också! Fiskekryssningen är till för att sportfiskare ska träffas, utbyta erfarenheter och ha kul tillsammans.

Häng med du också! Fiskekryssningen är till för att sportfiskare ska träffas, utbyta erfarenheter och ha kul tillsammans.

Än är det inte försent att anmäla sig till Fiskekryssningen. Ta med dig tre fiskekompisar och dela på en hytt. Då kan ni åka för 690 kronor per person och få uppleva höstens roligaste sportfiskehändelse.
På fredagen den 7 november samlas vi alla på Siljaterminalen i Värtahamnen. 19.30 kan alla som vill delta i sportfiskemiddagen i buffématsalen. Under fredagskvällen följer föredrag och underhållning. Ge-fan-i-våra-vatten-bandet Weeping Willows med gästartister uppträder. Under lördagen kommer det att hållas över 30 föredrag och workshops samt en minimässa. Läs detaljerna i vårt schema.

Vad kostar det?
Det billigaste man kan komma undan är 690 kr/person. Då får man samsas fyra personer i en klass E-hytt. Vill man åka lite lyxigare och är två som vill dela hytt, kostar det 1070 kr/person i klass B-hytt. Önskar du dessutom ett fönster och A-klass, går det på 1190 per person. Det finns flera olika klasser och priser. I priset ingår underhållning, föreläsningar och workshops.
Vi rekommenderar att man bokar ett matpaket. Det kostar 602 kr och då ingår buffémiddag inkl öl och vin, frukost samt buffélunch. Om man ångrar sig och inte vill äta i buffématsalen, kan man använda värdet av sina matkuponger i de andra restaurangerna.

Hur kommer man dit?
TallinkSiljas egna bussar går från drygt 30 mellansvenska städer . Kolla här om de går från er stad. De kostar 110-290 kr enkel väg. Det går också bussar från Göteborg. De körs av Stjärnås sportfiske och kostar 395 kr tur och retur. Ring 031-187848 eller maila sonny@stjarnassportfiske.se
Sista incheckning i Värthamnen är cirka 18 på fredagen och ankomst på lördagen är 18.15.
Har ni frågor, kan ni maila till fiskekryssningen@fiskejournalen.se
Vill ni boka direkt gör ni det här eller ringer 08-666 33 33.
 Mer info hittar ni på fiskekryssningen.se

 

Annons
AKTUELLT

Bombardatips till sommaröringen

Har du testat att fiska havsöring med bombarda? Om inte så kanske det är dags nu. Teknikens effektivitet går knappast att ifrågasätta och här kommer några heta tips från ”Bombardakungen” Magnus Pålsson.

Världens dyraste bete

MacDaddy’s trollingbete skapade rubriker på den stora amerikanska sportfiskemässan ICast för tio år sedan. Betet är ett fullt fungerade trollingbete ämnat för fiske efter storvilt. Det finns dock en avgörande detalj som avskräcker att använda betet i praktiken, det har nämligen ett uppskattat värde på otroliga en miljon dollar. Men varför har MacDaddy’s Million Dollar

Omfattande tjuvfiske i Storsjön

Över 500 meter nät fyllda av gammal död fisk har i dagarna hittats i Storsjön i Gästrikland. Nätfisket är olagligt och har bland annat skördat mängder av gös, gädda och abborre.

Tidernas 3 bästa beten för insjööringen

Fiskejournalen fortsätter att gräva bland anmälda fiskar till Recordfisken och Storfiskregistret. Hela 40 000 registrerade fiskar ligger till grund för serien om ”Tidernas bästa beten”. Nu har vi kommit fram till vår älskade öring. Vilka tre beten har fångat flest insjööringar sen 1970? Den gigantiska öring som är svenskt rekord sedan 1991 är en mycket

Mäktiga hugg i Artjakten

Högtryck råder över Sverige och detsamma gäller för Artjakten – landets roligaste sommartävling för barn och ungdomar. Den senaste veckan har mängder av fiskar anmälts, bland annat Isac Larssons skäggtorsk från ett vrakfiske på västkusten.

Följ björnarnas laxfrossa – live!

Drömmer du om att få se Alaskas beryktade brunbjörnar fånga hoppande laxar? Nu går det att koppla upp sig på live-kameror för att avnjuta det mäktiga skådespelet.

Damm töms för att utrota solabborrar

Länsstyrelsen i Jönköping tömmer Bergadammen för att få bort de solabborrar som har lyckats etablera sig. På så sätt vill man hindra att den främmande arten sprids till närliggande vattendrag.

Så tar du en abborre över kilot

Den 18 maj tog Erik Peterson en storabborrsvit som hette duga. 1300, 1480, 1660 och en på 2210 gram. Hur gör han? Erik Peterson är 20 år gammal och bor i Kalmar. Han kombinerar jobbet i Sportfiskebutiken och båttillbehörsaffären Baltic Skeppsfournering med sitt guidejobb i företaget Fishing in Sweden. Det är med andra ord fiske

Abborrtips från fiskare i medvind

Jens Byholm har haft en fantastisk abborrsäsong och radat upp mängder av randiga bjässar. Senaste storfångsten mätte hela 51,5 centimeter och fångades i en värmländsk sjö i högsommarvärme. Här kommer Jens hetaste tips för att få storabborren att gapa!

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...