Häng med du också! Fiskekryssningen är till för att sportfiskare ska träffas, utbyta erfarenheter och ha kul tillsammans.[/caption] " /> En månad kvar till Fiskekryssningen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Mathias Arnham
En månad kvar till Fiskekryssningen
Häng med du också! Fiskekryssningen är till för att sportfiskare ska träffas, utbyta erfarenheter och ha kul tillsammans.

Häng med du också! Fiskekryssningen är till för att sportfiskare ska träffas, utbyta erfarenheter och ha kul tillsammans.

Än är det inte försent att anmäla sig till Fiskekryssningen. Ta med dig tre fiskekompisar och dela på en hytt. Då kan ni åka för 690 kronor per person och få uppleva höstens roligaste sportfiskehändelse.
På fredagen den 7 november samlas vi alla på Siljaterminalen i Värtahamnen. 19.30 kan alla som vill delta i sportfiskemiddagen i buffématsalen. Under fredagskvällen följer föredrag och underhållning. Ge-fan-i-våra-vatten-bandet Weeping Willows med gästartister uppträder. Under lördagen kommer det att hållas över 30 föredrag och workshops samt en minimässa. Läs detaljerna i vårt schema.

Vad kostar det?
Det billigaste man kan komma undan är 690 kr/person. Då får man samsas fyra personer i en klass E-hytt. Vill man åka lite lyxigare och är två som vill dela hytt, kostar det 1070 kr/person i klass B-hytt. Önskar du dessutom ett fönster och A-klass, går det på 1190 per person. Det finns flera olika klasser och priser. I priset ingår underhållning, föreläsningar och workshops.
Vi rekommenderar att man bokar ett matpaket. Det kostar 602 kr och då ingår buffémiddag inkl öl och vin, frukost samt buffélunch. Om man ångrar sig och inte vill äta i buffématsalen, kan man använda värdet av sina matkuponger i de andra restaurangerna.

Hur kommer man dit?

TallinkSiljas egna bussar går från drygt 30 mellansvenska städer . Kolla här om de går från er stad. De kostar 110-290 kr enkel väg. Det går också bussar från Göteborg. De körs av Stjärnås sportfiske och kostar 395 kr tur och retur. Ring 031-187848 eller maila sonny@stjarnassportfiske.se
Sista incheckning i Värthamnen är cirka 18 på fredagen och ankomst på lördagen är 18.15.
Har ni frågor, kan ni maila till fiskekryssningen@fiskejournalen.se
Vill ni boka direkt gör ni det här eller ringer 08-666 33 33.
 Mer info hittar ni på fiskekryssningen.se

 

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta