Den 23-27 september kommer ett gäng läsare vara i England för flugfiske i River Test och The Itchen, två legendariska kalkströmmar. Vill du uppleva detta och få en exklusiv möjlighet att fiska på sådan klassisk mark – pass på nu – det finns bara en plats kvar!  " /> En plats kvar till England! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Anders Holm
Flugfiske i historiska kalkströmmar med bedårande landskap omkring blir garanterat ett minne för livet! Här drillar Mats Ainegren en fin öring under 2014 års resa. Foto: Anders Holm
En plats kvar till England!

Den 23-27 september kommer ett gäng läsare vara i England för flugfiske i River Test och The Itchen, två legendariska kalkströmmar. Vill du uppleva detta och få en exklusiv möjlighet att fiska på sådan klassisk mark – pass på nu – det finns bara en plats kvar! 

Förra årets succé är tillbaka – nu har även du chansen att fiska i världsberömda vatten! Det är Fiskejournalen och Allt om Flugfiske som tillsamman med Orvis bjuder in till resan den 23-27 september 2015. Du får den exklusiva möjligheten att fiska på klassiska sträckor vid Abbots Worthy och Kimbridge. I resan ingår boende i Stockbridge och besök och shopping i Orvis omtalade butik där.
Fisket efter öring, harr och regnbåge i de kristallklara kalkströmmarna är utmanande i bedårande vacker miljö. Med på resan finns två representanter från Fiskejournalen/Allt om Flugfiske.

Priset för resan är 14 900 kronor per person och nu finns alltså bara en ynka plats kvar! Missa inte den här chansen! Vad som ingår i priset och schema finner du här!
För anmälning och frågor om resan – maila på anders.holm@aller.se.

 

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta