Under våren 2014 sänds tre specialprogram där kända par tävlar om att vinna lika mycket pengar till förmån för ett förbund som ligger dem varmt om hjärtat. Erik och Mackan valde Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund. Under våren 2014 sänds tre specialprogram där kända par tävlar om att vinna lika mycket pengar till förmån för ett förbund som ligger dem varmt om hjärtat. Erik och Mackan valde Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund.[/caption] " /> Erik och Mackan tävlar för fiskevård | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Erik och Mackan tävlar för fiskevård
Under våren 2014 sänds tre specialprogram där kända par tävlar om att vinna lika mycket pengar till förmån för ett förbund som ligger dem varmt om hjärtat. Erik och Mackan valde Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund.

Under våren 2014 sänds tre specialprogram där kända par tävlar om att vinna lika mycket pengar till förmån för ett förbund som ligger dem varmt om hjärtat. Erik och Mackan valde Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund.

Nu på söndag tävlar programledarduon Erik och Mackan i Bingolottos Upp till miljonen med Marie Serneholt som programledare. Vinsten skänker de till Sportfiskarna.
Programledarduon Erik och Mackan ser vi vanligen i TV6 när de bockar av listor på saker man bör göra innan man dör eller testar sanningshalten i konspirationsteorier. Men på söndag står de framför programledaren Marie Serneholt. Redo att sätta sina kunskaper och allmänbildning på prov. Resultatet kommer att få stor betydelse för Sveriges fiskar och vatten. När Erik & Mackan tillfrågades om att delta i programmet valde de att låta vinstpengarna gå till Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund.
Vinstpengarna kommer Sportfiskarna att använda i fiskevård och på satsningen KlassDraget – ett projekt där skolklasser får komma ut på fiske- och naturupplevelser tillsammans med en lokal fiskeklubb.
Bingolottos Upp till Miljonen sänds på söndag 16 mars kl. 18.00 i TV4.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta