auktion

Auktion till förmån för Bröstcancerfonden

Nu har du chansen att buda hem ett riktigt grymt flugspö och samtidigt göra en god gärning. Högsta budet går nämligen oavkortat till Bröstcancerfonden. På köpet får du även lite matchande torrflugor, en skaftkåsa och en helårsprenumeration på Fiskejournalen.

Dags att buda på Dödsmördarbetet!

Dödsmördarbetet 2017 liknar inget annat. Det finns nämligen bara i ett exemplar. Skapelsen är ett samarbete mellan några av Sveriges duktigaste betesbyggare och kan snart beskådas på Sportfiskemässan. Vill du bli ägare till detta smäckra gäddgodis är det bara att buda friskt. I kväll startar auktionen på Svartzonker Swedens Facebooksida och intäkterna går till Barncancerfonden.

Auktioner till förmån för laxen

Vill du hjälpa till att stödja bevarandearbetet för laxen? Då finns en bra möjlighet nu i samband med att Ulf ”Wolfie” Johansson, känd fiskeguide från Blekinge, arrangerar ett antal nätauktioner där alla pengar går till fiskevård.

Älvräddarna auktionerar ut fiskeupplevelser

Älvräddarnas traditionsenliga auktion på Sportfiskemässan kommer i år att fokusera på fiskeupplevelser. Utbudet kommer från generösa fiskedestinationer och guider och intäkterna bidrar till bättre vatten.

Nytt rekord för Karma16!

Årets upplaga av Karma är avslutad. Den populära nätauktionen för välgörenhet drog in 176 431 kronor. Nytt rekord och stor glädje hos UNICEF Sverige, vars verksamhet nu får ett välkommet tillskott.

Förstärk hemmet med fiskar

Behöver ni mer fisk i ert liv? På Auctionnet kan du fynda prylar för hemmet som gör att du ständigt påminns om fiske. Just nu ligger följande objekt ute till försäljning på nätauktion. En fiskservis i 14 delar med olika färgglada fiskarter på, en mer homogen fiskservis där varje tallrik har formen av en fisk

Svartzonker auktionerar för Rädda Barnen

Sportfiskeprofilen Claes Svartzonker Claesson, som bland annat utvecklar prylar hos Abu, har startat en välgörenhetsauktion med två exklusiva beten till förmån för Rädda Barnen.  Nu har du möjlighet att buda på två unika beten – för en god sak. Pengarna som kommer in från Svartzonkers fina initiativ går oavkortat till Rädda Barnens insamling för barn på

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Laddar