Prenumerera på nyhetsbrevet!

FISKEBLOGGAR

Rögle dammar

Annons

Årets största abborre!

Alexander Björk inledde vårsäsongen på bästa sätt. Under ett kvällspass i Rögle dammar slog han till med en fantastisk abborre på hela 2620 gram!

Envishet gav megamört

Den duktiga metaren Alexander Holmer förlade nyligen en fyradagars expedition till Rögle dammar. Fisket var bitvis segt med färre och mindre fiskar än han önskat. Men skam den som ger sig – och på expeditionens sista kvällspass small det på en både pigg och tung fisk. När det visade sig vara en mört var lyckan

Landfångad megaborre på spinnare!

Ännu en gång har Rögle dammar levererat en fisk av monsterkaliber. Den här gången var det Mohamad Hamid som lyckades lura en synnerligen välväxt abborre i damm nummer fem. Den 50 centimeter långa fisken föll för en spinnare och tvingade ner vågen till hela 2,36 kilo!

Braxensatsning gav dubbel jackpot

Att fånga en braxen över sju kilo är få förunnat. Att fånga två med någon dags mellanrum är sensationellt! Läs här David Lannetofts rapport från hans framgångsrika nattsatsning på braxen i Rögle dammar.

Jättebraxen på abborrmete

David Lannetoft fick en minst sagt mäktig bifångst när han nyligen avslutade årets abborrsäsong i Rögle dammar. Upp kom en väldig braxen på nästan 80 centimeter och 7280 gram!

Jätteabborre på maggotmete

Tror du att stora abborrar bara kan fångas med stora beten? Tänk om i så fall. David Lannetofts bottenmetade megaabborre högg på maggot!

Ny storbraxen från Rögle

En riktigt fin metefisk kom upp här i veckan. Det var en braxen på 7210 gram och fångstmannen är en nöjd Niklas Graberg. Denna braxen har sin hemvist i det kända braxenvattnet Rögle dammar. Det är mellan Rögle och Bysjön storbraxenkampen stått de senaste åren. Niklas Graberg konstaterade att fisken var i en mycket fin

Annonser

TYCK TILL!

Isfiskar du eller ligger ditt fiske på is?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Laddar