Prenumerera på nyhetsbrevet!

FISKEBLOGGAR

Sportfiskarma

Annons

Artrikt kustfiske för skollediga barn

Torsk, makrill, gylta och plattfisk, ja, när man fiskar från Marstrands klippor kan det mesta nappa. Det märktes inte minst i fjol under Sportfiskarnas kustvecka för skollediga barn och ungdomar. Succén fortsätter i år och på fredag kan man anmäla sig till denna saltstänkta satsning.

Sportfiskarna arrenderar fiskerätter

Med stöd från Stiftelsen för Östersjölaxen har Sportfiskarna köpt upp tre fiskerätter i ett område som är av stor betydelse för Västerbottens vandrande vildlaxar. Därmed befrias området från fällor under nästkommande fem år.

SVT sätter fokus på fisken

Tonfiskar, hajar, gäddor och öringar, ja gårdagens avsnitt av ”Mitt i naturen” var en lång njutning för alla som gillar fisk och fiskevård. Programmet kan ses på SVT-play ända fram till sommaren.

100 deltagare i Artjakten

Artjakten fortsätter och det strömmar in fiskar av alla möjliga slag! Artjaktens egen domare, Hans Lindqwist, rapporterar: Idag är vi uppe i 60 godkända arter och därtill har en mal, en pigghaj och två ålar kommit in, eftersom dessa tre arter är fridlysta, så räknas dem inte i tävlingen. Förra årets femma Ludwig Essén har

Annonser

TYCK TILL!

Isfiskar du eller ligger ditt fiske på is?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Laddar