Evelina Uimonen verkar vara skicklig på många slags fisken - även isfiske visar det sig.
Evelina Uimonen verkar vara skicklig på många slags fisken - även isfiske visar det sig.[/caption]Man vågar tro att Evelina Uimonen är nöjd med dagens fiske på Siljan. Det blev en regnbåge på 4250 gram och med det ett personbästa. " /> Evelina Uimonen – PB på Siljan idag | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Evelina Uimonen - PB på Siljan idag

Evelina Uimonen verkar vara skicklig på många slags fisken - även isfiske visar det sig.


Evelina Uimonen verkar vara skicklig på många slags fisken – även isfiske visar det sig.

Man vågar tro att Evelina Uimonen är nöjd med dagens fiske på Siljan. Det blev en regnbåge på 4250 gram och med det ett personbästa.
Det är inte sällan man ser Evelina Uimonen ståta på Facebook med stora fiskar och man förstår att hon är fokuserad och bred som sportfiskare. Senaste tiden har det varit ett antal laxar, abborre över två kilo, fina gäddor och nu i vinter även lake. Så det är inte förvånande att hon är på plats vid Siljan, för att vara med på det regnbågsrace som utspelar sig.
Fiskejournalen gratulerar Evelina och ser fram emot att få in fler rapporter och bilder från alla regnbågsfiskare som trotsar mörkret och kylan.

Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta