Evelina Uimonen verkar vara skicklig på många slags fisken - även isfiske visar det sig.
Evelina Uimonen verkar vara skicklig på många slags fisken - även isfiske visar det sig.[/caption]Man vågar tro att Evelina Uimonen är nöjd med dagens fiske på Siljan. Det blev en regnbåge på 4250 gram och med det ett personbästa. " /> Evelina Uimonen – PB på Siljan idag | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Evelina Uimonen - PB på Siljan idag

Evelina Uimonen verkar vara skicklig på många slags fisken - även isfiske visar det sig.


Evelina Uimonen verkar vara skicklig på många slags fisken – även isfiske visar det sig.

Man vågar tro att Evelina Uimonen är nöjd med dagens fiske på Siljan. Det blev en regnbåge på 4250 gram och med det ett personbästa.
Det är inte sällan man ser Evelina Uimonen ståta på Facebook med stora fiskar och man förstår att hon är fokuserad och bred som sportfiskare. Senaste tiden har det varit ett antal laxar, abborre över två kilo, fina gäddor och nu i vinter även lake. Så det är inte förvånande att hon är på plats vid Siljan, för att vara med på det regnbågsrace som utspelar sig.
Fiskejournalen gratulerar Evelina och ser fram emot att få in fler rapporter och bilder från alla regnbågsfiskare som trotsar mörkret och kylan.

Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta