Samlar du på beten eller är allmänt förtjust i olika Rapalavobbler? Nu har sajten rapalacollectors.com lanserats – en webbplats för alla samlare med chans att komma över unika beten. " /> Exklusiva beten från Rapala | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Anders Holm
Nuvarande samlarbete är inspirerat av grodan "Okopipi" eller Blue Poison Dart Frog. Foto: Rapalacollectors.com
Exklusiva beten från Rapala

Samlar du på beten eller är allmänt förtjust i olika Rapalavobbler? Nu har sajten rapalacollectors.com lanserats – en webbplats för alla samlare med chans att komma över unika beten.

Sajten Rapalacollectors.com vänder sig till alla betessamlare i allmänhet och Rapalasamlare i synnerhet. För en samlare är en unik version i såväl färg som form det hetaste som går att komma över och nu finns möjlighet att komma över Rapalabeten i begränsad upplaga.
Varje år släpps här ett begränsat antal av en specialdesignad vobbler, och när den är slutsåld – ja, då är den slutsåld och väldigt exklusiv eftersom dessa beten aldrig kommer massproduceras eller levereras till butik.

Samlarmodellen som går att få tag i just nu är inspirerad av den otroligt giftiga grodan ”Okopipi” eller Blue Poison Dart Frog, som lever i Sydamerika. Den fem centimeter långa vobblern finns i två olika färgsättningar och designad som ytbete – om du vågar fiska med den, såklart.
Anders Holm

 

 

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta