Intensivkurs i vertikalfiske!

Du har nu möjlighet att bli en fena på vertikalfiske. Ta chansen att hänga med oss på årets fräckaste intensivkurs i vertikalfiske.

Följ med på ett vansinnigt spännande gösfiske och lär dig mer om metoden vertikalfiske. Oavsett om du är nybörjare eller har mer erfarenhet så kan vi utlova en kul, intressant och givande helg tillsammans med Fiskejournalen, Fishing-in-Sweden och Team Westin.
Dessutom till ett fantastiskt lågt pris! Tänk på att antalet är begränsat till tio deltagare, och det är endast några få platser kvar! Först till kvarn alltså. Observera att erbjudandet endast gäller dig som är prenumerant. Så är du supersugen på att hänga med och inte redan är det så är det bara att boka en prenumeration HÄR. Vi bor fint på Wiredaholm Golf & Konferens som ligger mellan Jönköping och Tranås. Fisket sker i Ylen och Stora Nätaren. De tio deltagarna fördelas på fem båtar med en guide/instruktör från Team Westin i varje båt. Målet är att du efter den här helgen ska ha goda kunskaper om hur du:
* bör tänka kring spön, rullar, lina, beten etc.
* mest effektivt använder, ställer in och tolkar ditt ekolod.
* på bästa sätt manövrerar din båt när du söker efter fisk med ekolodet.
* tar dig till en fisk du upptäckt, samt håller båten still när du fiskar.
* på skonsammaste vis hanterar och returnerar din drömgös.
Datum: lördag-söndag 4-5 juli
Pris
: 1 950 kronor
Arrangemanget inkluderar: Boende en natt i dubbelrum, frukost, lunchpaket, tvårätters middag, Westingoodie-bag, guider och båt.

Logga in på fiskeplus.se med ditt kundnummer och postnummer för att boka dig till eventet.

Annons
AKTUELLT

Tonfiskar siktade i Öresund

Igår bjöds färjepassagerare och personal på en mäktig syn under den korta överfarten mellan Helsingborg och Ven. Ytan bröts av ett stim blåfenade tonfiskar som alla var i tungviktsklassen!

Squirmy: flugan som är både älskad och hatad

Den liknar mest en bit skräp och lär aldrig pryda någon tavla ihop med klassiska laxstreamers. Men fisk fångar den! Squirmy tar flugvärlden med storm och trots många skeptiska blickar har den nog kommit för att stanna.

Historiska drömhugg från djupet

Blåkveite, uer och lubb i all ära, men när Team Rolex summerar sin lyckade satsning i Eggakantens brådjup är det en rekordstor långstjärt och en svindlande havskatt som utmärker sig. Den sistnämnda tvingade ner vågen till 25,2 kilo – 8 kilo över gällande världsrekord!

Den moderna ekolodskolan

Alla sportfiskare drömmer om vad som finns under vattenytan. Med Garmins Chirp-teknik kan du se hur grunden verkligen ser ut och var vegetationen växer. Du kan även se fiskarna och bedöma deras storlek. Här berättar vi hur den nya moderna tekniken fungerar!

Gunnar Westrin får Smedmanpriset

Publicisten, flugfiskeprofilen och författaren Gunnar Westrin tilldelas Smedmanpriset 2018. Den ärofyllda utmärkelsen får han bland annat för sitt stora engagemang och personliga författarskap.

BILDSPEL: Sällsynta gäddor

Att även fiskar kan drabbas av pigmentförändringar vet vi sedan tidigare. Åkomman kan ge häpnadsväckande resultat – här har ni några intressanta exempel på hur gäddan kan se ut. För att man som gädda inte ska bli uppäten av artfränder och andra rovfiskar gäller det att på bästa sätt kunna gömma sig i den naturliga

Skellefteå Kraft tappar kund

Vackra ord om hållbarhet räckte inte – när en bostadsrättsförening i Västerhaninge fick se hur laxar dör vid Hednäs kraftverk beslöt de att säga upp sitt elavtal. – Jag känner mig lurad. Vi vill inte göra affärer med Skellefteå Kraft, säger föreningens vice ordförande Annika Markén till Piteå-Tidningen.

Bombardatips till sommaröringen

Har du testat att fiska havsöring med bombarda? Om inte så kanske det är dags nu. Teknikens effektivitet går knappast att ifrågasätta och här kommer några heta tips från ”Bombardakungen” Magnus Pålsson.

Världens dyraste bete

MacDaddy’s trollingbete skapade rubriker på den stora amerikanska sportfiskemässan ICast för tio år sedan. Betet är ett fullt fungerade trollingbete ämnat för fiske efter storvilt. Det finns dock en avgörande detalj som avskräcker att använda betet i praktiken, det har nämligen ett uppskattat värde på otroliga en miljon dollar. Men varför har MacDaddy’s Million Dollar

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...