Missa inte föreläsningarna av Falklind-Westrin, med start på måndag. Missa inte föreläsningarna av Falklind-Westrin, med start på måndag.[/caption] " /> Falklind och Westrin på turné | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Falklind och Westrin på turné
Missa inte föreläsningarna av Falklind-Westrin, med start på måndag.

Missa inte föreläsningarna av Falklind-Westrin, med start på måndag.

Martin Falklind och Gunnar Westrin är båda välkända Fiskejournalenprofiler med ett stort miljöengagemang. Nu åker de båda på turné till Östersund, Härnösand, Piteå och Umeå för att föreläsa på temat ”Värna våra vatten”.
Gillar du sköna historier och fiskevård, och bor du i närheten av Östersund, Härnösand, Piteå och Umeå? Då får du inte missa föreläsningsturnén nästa vecka med Martin Falklind och Gunnar Westrin. Det är projektet ”Friskare skogsvatten” som arrangerar turnén, som är kostnadsfri för dig som besökare. Det bjuds till och med på fika. Temat är öring och ”Värna våra vatten”. Välkomna!

Tider och platser:
Må 20 oktober i Östersund, Hotell Gamla Teatern kl. 18.00-22.00
Ti 21 oktober i Härnösand, Länsmuseet Murberget kl. 18.00-22.00
On 22 oktober i Piteå, Pite Havsbad kl. 18.00-22.00
To 23 oktober i Umeå, Aula Nordica kl. 18.00-22.00   

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Holm
Marcus Lindell har valt att pryda armen med ett fiskemotiv.
Bildspel: Kolla in några av läsarnas fisketatueringar!

Det vandrar omkring många levande konstverk bland Fiskejournalens läsare. Det konstaterar vi efter uppmaningen att skicka in bilder på era tatueringar. Här nedan har vi plockat ut tio vassa tatueringar från olika delar av riket.

 

Vi säger tack till Jens ”Gäddan” Hedström, Joakim Hallin, Anton Wikström, Joacim Bertilsson, Andreas Olsson, Jukka Kalliokoski, Linda-Maria Lundin, Kalle Rössvik, Jimmy Plojen Johansson och Marcus Lindell som delat med sig av sina gaddningar.

Du kanske även gillar detta